Fraktet til sykehus med mystisk sykdom

- Jeg vet ikke hva som er galt med meg.

MYSTISK SYKDOM: Peter André har vært på sykehus og gjennomført en rekke medisinske tester etter at han skal ha fått en mystisk sykdom.  Foto: All Over Press
MYSTISK SYKDOM: Peter André har vært på sykehus og gjennomført en rekke medisinske tester etter at han skal ha fått en mystisk sykdom. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO:   Den britiske popstjernen Peter André (37) frykter nå for sin helse, etter at han i helgen ble tvunget til å kansellere flere tv-opptredner som følge av en mystisk sykdom.

«Mysterious Girl»-sangeren, som tidligere var gift med glamourmodellen Katie «Jordan» Price, ble fraktet til sykehus for å gjennomgå en rekke medisinske undersøkelser, etter at han skal ha begynt å føle seg svært dårlig, skriver Contact Music.

- Jeg er lei for å si at jeg ikke har følt meg særlig bra de siste ukene. Jeg vet ikke hva som er galt med meg, men jeg har noen helseproblemer, og jeg har tatt masse tester på sykehuset. Jeg har også tatt en MRI, så forhåpentligvis vil legene finne ut av dette snart, sier popstjernen.

Som følge av sykdommen måtte André trekke seg fra Pride of Britain Awards, hvor han skulle deltatt, og stjernen er knust over å skuffe fansen.

- Jeg føler meg bare ikke bra, men er knust fordi jeg måtte trekke meg fra Pride of Britain Awards fordi jeg følte meg så dårlig. Forhåpentligvis blir jeg bra snart, sier han.


Dette er imidlertid ikke første gang André har hatt alvorlige helseproblemer.

For tre år siden fikk sangeren hjernehinnebetennelse, og har i ettertid fortalt at han var livredd for å dø. Særlig etter at flere aviser feilaktig skrev at han hadde omkommet av sykdommen.

- Jeg klikket totalt. Tanken på at jeg kunne dø av hjernehinnebetennelse var hele tiden i hodet mitt, men jeg visste jo helt klart at jeg ikke var død enda. Det fikk meg til å tenke hele tiden. Først var jeg livredd for at det var noe legene ikke ville fortelle meg, og at jeg var mye sykere enn jeg trodde. Og så var det det psykiske slaget å høre at jeg var død, det er noe jeg aldri ville ønsket på noen, har han tidligere uttalt.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:  - Full krise i ekteskapet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer