Gunilla Perssons mor:

Fraktet til sykehus i all hast

- Vi ber til Gud for at mamma blir bedre.

MOREN AKUTTINNLAGT: Moren til den svenske realitystjernen Gunilla Persson (60) ble i hui og hast kjørt til sykehus i Los Angeles tirsdag kveld lokal tid. Foto: TV3
MOREN AKUTTINNLAGT: Moren til den svenske realitystjernen Gunilla Persson (60) ble i hui og hast kjørt til sykehus i Los Angeles tirsdag kveld lokal tid. Foto: TV3 Vis mer
Publisert

I serien «Svenske Hollywoodfruer» følger vi sosietetslivet til flere svenske kvinner i den amerikanske millionbyen Los Angeles i California. Blant disse er Gunilla Persson (60), som er kjent for sin munnrappe framtoning, og som heller ikke er redd for å skape overskrifter.

Gjennom sin deltakelse i den svenske serien, har seerne fått se opp- og nedturer i livet til 60-åringen - og hun har også i stor grad eksponert familien i realityserien, blant andre datteren Erika og moren Iris (92).

Persson har også vært svært åpen om morens helseutfordringer i serien, og i en videosnutt Persson publiserte på Instagram onsdag morgen, kommer det frem at Gunillas mor har blitt fraktet til sykehus i all hast.

Videoen er publisert tirsdag kveld lokal tid, og Persson skriver at moren i hui og hast ble hentet av ambulanse grunnet sykdom.

- Be for mamma

Videoen er tatt fra innsiden av sykebilen, som man tydelig kan se er i bevegelse, og man kan også se helsepersonell i videoen.

Under videoen har Persson skrevet:

- Mamma har blitt fraktet til sykehuset i full fart i kveld. Hun begynte å bli mye verre i ambulansen. Har akkurat kommet hjem og man har gjort grundige undersøkelser av henne, skriver realitystjernen og fortsetter:

- Jeg har leid inn helsepersonell tjuefire timer i døgnet som passer på henne. Vi ber til Gud for at mamma blir bedre.

I kommentarfeltet har det strømmet på med lovord og støtteerklæringer til Persson-familien. Videoen har blitt sett over 11 000 ganger og det har tikket inn over 150 kommentarer med hjerter og ønsker om god bedring til realitystjernens mor.

Det er foreløpig ukjent hva som har skjedd med Iris Persson.

- Nesten dødd to ganger

Det er imidlertid ikke første gang Gunillas 92 år gamle mor opplever helseproblemer. Gunilla har i mange år hatt moren boende hjemme hos seg i Los Angeles, grunnet hennes skrantende helse.

Også i november i fjor havnet moren til den frittalende svensken på sykehus. Den gang delte hun også nyheten med sine over 100 000 følgere på Instagram.

- Jeg kan ikke skrive så mye for jeg har ikke med meg brillene mine, startet hun Instagram-innlegget med den gang, og fortsatte:

- Dette har vært en av de verste nettene i livet mitt og det er fremdeles ikke over. Mamma har nesten dødd to ganger. Vi er på sykehus i Santa Monica og hun skal nå opereres for å fjerne en nyrestein som er 11 mm stor. Minst ett mirakel har skjedd i kveld og jeg er sikker på at flere mirakler kommer til å skje. Be for min mamma, skrev hun i det hjerteskjærende innlegget.

På sykehuset ble 92-åringen raskt mye dårligere, og en stund skal hun ha svevd mellom liv og død.

- Hun lider av uregelmessig hjerterytme og lavt blodtrykk, med da hun kom inn på sykehuset viste hun ingen symptomer på å være så utrolig syk. Hun var feberfri, men fikk plutselig kjempehøy feber, begynte å fryse og skjelve. Hjertet dunket som en galopperende hest og huden hennes ble blå, sa Persson til Aftonbladet i november i fjor.

Huset brant ned

Det er ingen tvil om at denne svenske realitystjernen har lagt noen tøffe år bak seg. I april 2017 brant huset hennes i Pacific Palisades-området i Los Angeles ned til grunnen. noe som var svært tøft for Persson.

Den svenske Hollywood-fruen Gunilla Persson skal på Tinder-date, men så stikker morens hjelpepleier av. Det får Gunilla til å tenne på alle pluggene. Vis mer

- Om jeg hadde forsøkt å ta meg inn gjennom flammene, kunne jeg ha dødd. Min datter ville gå inn og lete etter kattene, men jeg sa nei. Man kan ikke gå inn i en brann, forteller hun til den amerikanske kanalen.

Hennes mor Iris var en av dem som ble skadd i brannen, men hele familien kom seg levende fra den tragiske hendelsen uten livstruende skader.

- Vi bryr oss ikke om eiendelene våre, vi bekymrer oss for mamma, uttalte Gunilla den gang.

Gunilla og familien antok også at familiens katt, «Tusse», hadde dødd i brannen, men lykken snudde fort da den dukket opp to dager senere, da Gunilla vendte tilbake til huset for å hente ut noen eiendeler. Hun kunne høre en velkjent mjauing i det fjerne.

- En dyp sorg ble snudd til en fantastisk lykke på ett sekund, og det er Gud som ordnet det, sa Gunilla den gang.

LES OGSÅ: Heftige spekulasjoner om stjernens legning

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer