<strong>I BILULYKKE:</strong> Den danske skuespilleren Brigitte Nielsen er skrevet ut fra sykehuset etter at hun onsdag var involvert i en bilulykke i Los Angeles. Foto: All Over Press
I BILULYKKE: Den danske skuespilleren Brigitte Nielsen er skrevet ut fra sykehuset etter at hun onsdag var involvert i en bilulykke i Los Angeles. Foto: All Over Press Vis mer

Fraktet til sykehus i all hast

Brigitte Nielsen har store smerter etter sammenstøtet.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den danske skuespilleren Brigitte Nielsen ble onsdag kveld fraktet til sykehus etter at hun var involvert i en bilulykke der flere biler var involvert, i Los Angeles.   

Nielsen, som kanskje er mest kjent for sin rolle i boksefilmen «Rocky IV», og som er eks-kona til hovedrolleinnehaveren i den samme filmen, Sylvester Stallone, var passasjer i en Porsche da den ble truffet bakfra av en annen bil - noe som i sin tur førte til at bilen Nielsen satt i smalt inn i kjøretøyet foran.

48-åringen ble fraktet til et sykehus i nærheten, der hun måtte gjennom diverse røntgen-tester for å undersøke om hun hadde pådratt seg indre blødninger etter sammenstøtet. Det skriver TMZ.

Nielsens talsperson forteller at skuespilleren fikk en kul i panna etter kollisjonen, og at hun har smerter i nakken og ryggen. Hun er dog skrevet ut fra sykehuset, og tilstanden hennes beskrives i øyeblikket som ok, selv om hun har en del smerter.

Ulykken skal ha blitt forårsaken av en kvinne, som var påvirket av alkohol da bilene smalt i hverandre.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg er sjalu og eiesyk  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer