Phil Collins:

Fraktet til sykehus etter stygt fall

Phil Collins falt på vei til toalettet. Nå beklager han konsekvensene det får for fansen. 

ULYKKE: Phil Collins falt på sitt eget hotellrom, og måtte til sykehuset for behandling. Det får konsekvenser for hans planlagte London-konserter. Foto: NTB scanpix 
ULYKKE: Phil Collins falt på sitt eget hotellrom, og måtte til sykehuset for behandling. Det får konsekvenser for hans planlagte London-konserter. Foto: NTB scanpix  Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den populære sangeren Phil Collins (66) har preget millioner av mennesker verden rundt med musikken sin. Som vokalist i Genesis og solist har vi fått presentert låter som «In the Air Tonight» og «Another Day in Paradise», som fortsatt spilles på radiokanaler rundt om.

Det gjør Collins til en ettertraktet mann, og han spiller fortsatt flere konserter. Nå har han imidlertid sett seg nødt til å avlyse en opptreden i prestisjetunge Royal Albert Hall, etter en ulykke.

På sin egen Facebook-side skrives det at Collins nemlig er skadet, og måtte fraktes til sykehuset etter et stygt fall på vei til toalettet på natta.

Måtte sy

- Phil sliter med hengefot, som et resultat av en ryggoperasjon som gjør det vanskelig å gå for ham. Han sto opp midt på natta for å gå på do, og falt på hotellrommet sitt, heter det i meldinga.

Hengefot, eller droppfot, er ifølge Store norske leksikon en lammelse av strekkmusklene i fotleddet, på grunn av en nerveskade.

Collins slo hodet i en stol, og ble tatt til sykehus. Der fikk han behandling umiddelbart, ved at det ble sydd flere sting ved et sår i nærheten av ett av øynene hans.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer