STYGT FALL: Per Jorsett måtte tilbringe flere dager på sykehuset etter at han falt på vei hjem fra handletur. Foto: NTB scanpix
STYGT FALL: Per Jorsett måtte tilbringe flere dager på sykehuset etter at han falt på vei hjem fra handletur. Foto: NTB scanpixVis mer

Fraktet til sykehus etter stygt fall

- Plutselig gikk jeg på trynet, sier NRK-legenden Per Jorsett.

SEOGHØR.NO: NRK-legenden Per Jorsett (94) hadde maks uflaks da han var på vei hjem etter en handletur nylig.

NRK-LEGENDE: Jorsett var i mange år sportsreporter på NRK. Foto: NTB Scanpix
NRK-LEGENDE: Jorsett var i mange år sportsreporter på NRK. Foto: NTB Scanpix Vis mer
GODE VENNER: Arne Scheie er en gammel kollega og god venn av Per Jorsett. Foto: NTB scanpix
GODE VENNER: Arne Scheie er en gammel kollega og god venn av Per Jorsett. Foto: NTB scanpix Vis mer

Til Her og Nå forteller Jorsett at han var nesten kommet seg helt hjem, da han mistet balansen og falt. Det sørget for et fem dager langt sykehusopphold.

- Plutselig gikk jeg på trynet. Jeg hadde vært på handletur, og det var like før jeg var hjemme. Fallet resulterte i fem døgn på Diakonhjemmet. Men nå er jeg hjemme igjen, har fått meg gåstol, og er i full gang med opptreningen, forteller Jorsett til bladet.

Neste uke blir Jorsett 95 år gammel. Men tiden før den store dagen ble ikke helt som planlagt.

Saken fortsetter under bildet.


- Jeg trodde ikke jeg skulle møte 95-årsdagen i en slik forfatning. Men etter forholdene har jeg det bra. Og jeg er optimist med tanke på å komme tilbake i god, gammel form igjen, sier han til bladet.

Jorsett mistet kona Mossen i 2009, etter at hun hadde vært syk i tre år. Paret hadde vært gift i over 66 år.

- Jeg er glad jeg er så sprek - slik at jeg kunne hjelpe henne da hun trengte meg. Det er godt å tenke på. Jeg ønsket jo å ha henne hjemme så lenge som mulig. De siste årene hadde hun ikke et fullverdig liv, så det er ærlig å si at døden også var en lettelse. Og det tror jeg det var for henne også, sa Jorsett til Se og Hør den gangen.


LES OGSÅ: Døden var en lettelse

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.