Heather Locklear:

- Fraktet til sykehus etter å ha truet med å skyte seg selv

Fire måneder etter at TV-stjernen ble arrestert for husbråk skal en bekymringsmelding fra familien ha sendt henne til psykiatrisk evaluering.

TUNG TID: TV-stjernen Heather Locklear har hatt noen vanskelige måneder. Her fra bedre tider med datteren Ava på rød løper i 2013. Foto: NTB Scanpix
TUNG TID: TV-stjernen Heather Locklear har hatt noen vanskelige måneder. Her fra bedre tider med datteren Ava på rød løper i 2013. Foto: NTB Scanpix Vis mer

«Melrose Place»-stjernen Heather Locklear (56) ble søndag fraktet til sykehus for psykiatrisk evaluering etter at et familiemedlem hevdet at skuespilleren truet med å ta sitt eget liv, melder TMZ mandag.

Videre skriver nettstedet at kilder i politiet har fortalt dem at familiemedlemmet ringte nødnummeret 911 søndag ettermiddag for å fortelle at han/hun var bekymret for Locklear.

«Ifølge båndopptaket fra telefonsamtalen hevdet innringeren at Heather oppførte seg ustabilt og truet med å skade seg selv. Innringeren sa at Heather prøvde å finne en pistol slik at hun kunne skyte seg», skriver TMZ.

Locklear skal deretter ha blitt fraktet til sykehus, og nettstedet ble fortalt at hendelsen kun er vurdert som medisinsk, ikke kriminell.

Men på grunn av 56-åringens nylige voldelige historie, skal politiet ha sendt flere politibiler til hjemmet hennes slik at de ville være i stand til å håndtere en mulig trussel, ifølge TMZ.

Saken fortsetter under bildet.

MISTET FATNINGEN: I februar ble Heather Locklear arrestert etter å ha slåss med både mot kjæresten og politiet, da de kom for å roe ned situasjonen. Foto: NTB Scanpix
MISTET FATNINGEN: I februar ble Heather Locklear arrestert etter å ha slåss med både mot kjæresten og politiet, da de kom for å roe ned situasjonen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Havnet i slåsskamp

Sykehusinnleggelsen søndag kommer nemlig knappe fire måneder etter at politiet rykket hjem til Hollywood-stjernen sist.

I slutten av februar mottok de en melding om husbråk hos Locklear.

Da politiet dukket opp i hennes hjem i Thousand Oaks i California, var det full slåsskamp mellom henne og kjæresten, Chris Heisser.

Ifølge People, som fikk innsyn i politidokumenter fra denne kvelden, var det Heather som startet slåssingen.

- Locklear mente at Heisser hadde løyet for henne, så hun kastet en Red Bull-boks mot ham, leste dokumentene, ifølge nettstedet.

Videre i forklaringen stod det at 56-åringen hevdet at kjæresten tok kvelertak på henne, og at hun fryktet for livet sitt.

- Hun var redd for at han skulle drepe henne. Locklear hevder at hun ikke mistet bevisstheten, men at han kvalte henne så lenge at hun trodde hun skulle svime av, kom det også frem i dokumentene.

Saken fortsetter under bildet.

EKS-MANNEN: Fra 1994 til 2007 var Locklear gift med rockeren Richie Sambora. Han er også far til hennes eneste barn, Ava. I syv år var Heather også gift med Mötley Crüe-trommisen Tommy Lee. Foto: NTB Scanpix
EKS-MANNEN: Fra 1994 til 2007 var Locklear gift med rockeren Richie Sambora. Han er også far til hennes eneste barn, Ava. I syv år var Heather også gift med Mötley Crüe-trommisen Tommy Lee. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Bet kjæresten

Ifølge en kilde TMZ snakket med etter den dramatiske kvelden, hadde Heather bitt av en bit på tuppen av nesen til Chris da de ankom huset hennes. Hun slo også en kvinnelige politibetjent med knyttneven, og kastet stygge banneord etter henne.

Heather påsto først at det var Chris som hadde vært voldelig mot henne, før politiet ble oppmerksomme på at det var det motsatte som hadde skjedd.

Chris skal for øvrig ha blitt arrestert en times tid senere samme kveld for fyllekjøring.

Heather ble løslatt mot kausjon på 20 000 dollar, rundt 160 000 kroner. Foreløpig er det ikke blitt påvist at hun var under påvirkning av noen narkotiske midler da hendelsen skjedde.

Ifølge Daily Mail skjedde spetakkelet foran Heathers 20 år gamle datter, Ava Sambora. Krangelen var med ekskjæresten Chris Heisser, som hun var sammen med på High School - og som hun nylig hadde blitt gjenforent med.

Saken fortsetter nedenfor.

My favorite person on earth. 40 years later

A post shared by Heather Locklear (@heatherlocklear) on

Vanskelig tid

Dette var ikke Heathers første møte med lovens lange arm. Hun har i flere år hatt problemer med narkotiske stoffer, og har blant annet blitt arrestert for fyllekjøring,

I 2011 ble også politiet oppringt, da Heather bodde sammen med ekskjæresten Jack Wagner. I likhet med den nylige hendelsen, skal også de ha begynt å slåss etter en kraftig krangel, men ingen av partene ønsket å anmelde hendelsen.

TV-stjernen, som for alvor ble kjent gjennom 80-tallsserien «Dynastiet», har erkjent overfor Entertainment Tonight at hun har gått gjennom en vanskelig tid.

- Akkurat nå holder jeg på å samle noen løse tråder knyttet til visse problemer, slik at jeg kan gi full gass i 2017, sa hun til nettstedet i fjor.

LES OGSÅ: Nå snakker han ut om bryllupsdramaet