KREVENDE ROLLE: Jake Gyllenhaal har rast ned i vekt for å passe inn i rollen til sin nyeste film «Nightcrawler». I en intens scene kuttet han seg også opp så stygt at han havnet på sykehus.

 Foto: All Over Press
KREVENDE ROLLE: Jake Gyllenhaal har rast ned i vekt for å passe inn i rollen til sin nyeste film «Nightcrawler». I en intens scene kuttet han seg også opp så stygt at han havnet på sykehus. Foto: All Over PressVis mer

Fraktet til akutten med kuttskader

- Jake friket fullstendig ut, forteller en kollega av skuespilleren.

SEOGHØR.NO: Hollywood-stjernen Jake Gyllenhaal (32) ble onsdag sendt til akutten i Los Angeles etter å ha skadet seg på settet til innspillingen av filmen «Nightcrawler».

- Jake friket fullstendig ut. I en scenen så karakteren hans seg i et speil og slo til det så det knuste. Han kuttet seg så stygt at han måtte bli fraktet til sykehus, sier en kilde på filmsettet til People.com.

En venn av Gyllenhaal bekrefter også at skuespilleren måtte sy flere sting, og at hendelsen skjedde mens han var i karakter i en intens scene etter en 18 timers lang arbeidsdag.

- Scenen var følelsesmessig ladet og da karakteren hans snakket til seg selv i speilet ble Jake så oppslukt at han slo hendene i det så det knuste og kuttet ham opp. Det handlet ikke om at han var sint for noe.

32-åringen, som vanligvis er veltrent og muskuløs, har tatt av seg nesten ti kilo i filmen for å spille krimreporteren Lou, som ramler inn i Los Angeles' farlige underverden.

Etter å ha blitt behandlet for kuttskadene på sykehuset returnerte Gyllenhaal til settet igjen senere på dagen.

LES OGSÅ: Jake Gyllenhaal dumpet modell og kapret ny modell