TILBAKE: Fragglene er endelig tilbake på skjermen.
TILBAKE: Fragglene er endelig tilbake på skjermen. Vis mer

Fragglene er tilbake!

De velkjente barne-tv-figurene får egen musikal-film.

SEHER.NO: Fragglene var en av 80-tallets aller største barnesuksesser på tv-fronten, og ble i sin tid vist i over 80 land.

Nå er stjernefigurene Gogo, Vembi, Moki, Vips og Bobler tilbake, og denne gangen opptrer de ikke på tv-skjermen, men på kino, skriver Variety.

Det er The Weinstein Company som har fått ansvaret med å omgjøre Jim Hensons populære serie "Fraggle Rock" ("Fragglene") til en musikal-film, mens The Jim Henson Company skal produsere og TWC skal distribuere filmen.

Filmen vil ta hovedkarakterene ut av deres hjemby "Fraggle Rock" og inn i den virkelige verden, hvor de så treffer masse ukjente mennesker, som de da tror er romvesener.

Serien, som hadde verdenspremiere i 1983, opplevde økte salg nylig, da en DVD-samling med de første tre sesongene ble lansert.

- En av våre hovedprioriteringer da vi lanserte The Weinstein Company var å fokusere på en rekke familie-vennlige prosjekter, som "Fraggle Rock", uttalte Weinstein nylig.

LES OGSÅ: - Barne-tv-onkel funnet død

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.