<strong>SUNN:</strong> Megan Fox ser sunnere ut enn på lenge. Her på Hawaii sammen med ektemannen Brian Austin Green. Foto: All Over Press
SUNN: Megan Fox ser sunnere ut enn på lenge. Her på Hawaii sammen med ektemannen Brian Austin Green. Foto: All Over Press Vis mer

Fra veganfanatiker til sunn og foxy

Megan fox har kuttet vegandietten og lagt på seg flere kilo.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Som så mange andre Hollywood-damer har også Megan Fox (25) blitt bitt av diett-basillen. Hun har den siste tiden gått på en streng vegan-diett, men har nå funnet ut at nok er nok.

- I et og et halvt år, inntil for fire månder siden, fulgte jeg en streng vegan-diett basert på rå frukt og grønnsaker, ikke noe brød, sukker eller kaffe. Men jeg synes jeg gikk ned for mange kilo, så nå spiser jeg litt av alt og trener tre ganger i uken, forteller Fox i et intervju med det italienske motemagasinet Amica Magazine.

Den vakre skuespillerinnen som er gift med «Beverly Hills 90210»-stjernen Brian Austin Green (38) har den siste tiden gått til laserbehandling for å få bort tatoveringen hun har på armen av sexsymbolet Marilyn Monroe.

- Jeg holder på å få den fjernet. Den er av negativ karakter, siden hun slet med personlighetsforstyrrelser og bipolare lidelser. Jeg ønsker ikke å tiltrekke meg denne type negativ energi inn i livet mitt, forklarer hun.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Barnet var ikke planlagt 


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer