NOEN TØFFERE: Jack Black viser frem sin nye "brystkasse". Foto: AP
NOEN TØFFERE: Jack Black viser frem sin nye "brystkasse". Foto: AP Vis mer

Fra vaskeball til sixpack

Har Jack Black bestemt seg for å bli Hollywoods nye actionstjerne?

SEHER.NO: "Sundance"-festivalen i Utah er et av årets høydepunkter på Hollywoods "se-og-bli-sett"-kalender. Og også i år flokket kjendisene til skistedene Park City, Salt Lake City og Ogden for å få med seg det siste av filmer som ikke er laget av de store studioene.

Flere stjerner benyttet også anledningen til å reklamere for sine nyeste prosjekter, men en av de som gikk hardest inn for oppgaven,  var nok komikeren Jack Black (38).

Black - kjent fra filmer som "King Kong" og "School of Rock" - stilte nemlig opp på pressekonferanse for fimen "Be Kind Rewind" i en t-skjorte som oste av muskelkraft på forsiden.

Om den ferske pappaen Jack - som hittil har vært mest kjent for sine lattermuskler - har en drøm om å bli den neste amerikanske actionstjernen er ikke kjent, men han går i så fall helhjertet inn for oppgaven.

Black ble nemlig så glad i den spreke t-skjorta at han fortsatte å bruke den også etter at pressekonferansen var over!

"Be Kind Rewind" handler om en mann (Black) som kommer i skade for å slette alle filmene i vennens videobutikk. For ikke å miste sin beste kunde, bestemmer de seg for å lage egne versjoner av de slettede filmene selv.

Filmen har norsk premiere 14. mars.

Se kjendisene på Sundance-festivalen:

Se flere bilder av kjendisene på Sundancefestivalen her:

LES OGSÅ: Nese for filmsuksess!