SEXY BØSSEBÆRER: Lisa Marie Winther har vakt oppmerksomhet med sin sexy reklame for årets TV-aksjon. Foto: NRK
SEXY BØSSEBÆRER: Lisa Marie Winther har vakt oppmerksomhet med sin sexy reklame for årets TV-aksjon. Foto: NRK Vis mer

Fra TV-aksjonen til Playboy?

Årets mest sexy bøssebærer flytter til USA for å oppfylle sin store drøm. Se video!

Publisert
Se video med Lisa Marie Winther nederst i artikkelen!

SEHER.NO:  Søndag er det klart for årets TV-aksjon på NRK, men innsamlingen - som i år går til inntekt for Flyktningehjelpen - har allerede fått mye oppmerksomhet for sin reklamefilm med modellen Lisa Marie Winther (24) i hovedrollen.

I videoen spiller Winther - som tidligere har posert i herrebladet FHM og har vært med i det tidligere modell-teamet til Aylar Lie - en drømmekvinne som får pengene til å renne inn når hun banker på døren til en tilfeldig mann.

Og Lisa Marie ser ikke bort fra at hun kan dukke opp som bøssebærer på selve aksjonsdagen søndag også.

- Det var utrolig gøy å bli spurt om å være med. Jeg håper at jeg også har tid til å være bøssebører på selve TV-aksjonsdagen, hvis ikke skal jeg sørge for at noen i familien min stiller opp. Det er et veldig godt formål, sier Winther til Seher.no.

Den vakre brunetten sier hun har store ambisjoner både som skuespiller og modell, og spesielt er det et spesielt herreblad hun drømmer om å bli avbildet i.

- En av mine ambisjoner har alltid vært å få være med i Playboy, sier jenta som i juni vant en konkurranse i Oslo i regi av Hugh Hefners berømte magasin.

Nå planlegger Winther å flytte til New York for å få oppfylt drømmen om å bli en ekte Playmate.

- Det er mye spennende på gang, som jeg foreløpig ikke kan snakke om. Men tror på at det skal åpne seg mange muligheter når jeg flytter til USA med kjæresten min om ikke så lenge, sier hun til Seher.no.

Du kan også bli bøssebærer til årets TV-aksjon ved å gå inn på blimed.no eller ved å ringe 02025.

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ:
- Jeg er for gammel til å posere nakenVi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer