Anders Holch Povlsen:

Fra tragedie til økonomisk fall

Ett år har gått siden Anders Holch Povlsen mistet tre av sine fire barn i terrorangrepet på Sri Lanka. Nå står han overfor andre utfordringer.

GRAVLA BARNA: Anne og Anders Holch Povlsen mistet tre av barna sine i Sri Lanka-terroren. 4. mai 2019 ble de stedt til hvile fra domkirken i Aarhus. Her med datteren Astrid, som overlevde terroren. Foto: Mads Claus Rasmussen / Ritzau / NTB scanpix
GRAVLA BARNA: Anne og Anders Holch Povlsen mistet tre av barna sine i Sri Lanka-terroren. 4. mai 2019 ble de stedt til hvile fra domkirken i Aarhus. Her med datteren Astrid, som overlevde terroren. Foto: Mads Claus Rasmussen / Ritzau / NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For ett år siden i dag, 21. april, døde over 250 mennesker på Sri Lanka, da en serie eksplosjoner og selvmordsangrep mot luksushoteller og kirker fant sted rundt om i landet.

På et av luksushotellene som ble angrepet bodde den danske milliardæren Anders Holch Povlsen (47) og kona Anne (40) med sine fire barn. Familien var på påskeferie, som brått skulle ende svært tragisk.

Alfred, Agnes og Alma var blant de mange som mistet livet denne dagen. De var henholdsvis fem, tolv og femten år gamle da de gikk bort.

Siden tragedien har det skjedd mye for familien Holch-Povlsen.

Fra sorg til glede

Etter terrorangrepet satt det danske ekteparet og deres ti år gamle datter, Astrid, igjen i sorg. Å begrave et barn er i utgangspunktet alle foreldres verste mareritt, og for Holch Povlsen ble dette marerittet ganget med tre.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er arkivert, hvis du ønsker å lese denne så må du logge deg inn med en aID konto først.

Det koster ingenting, men det hjelper oss med å tilby deg en bedre leseropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer