HEKTISK ÅR: Miley Cyrus har et svært begivenhetsrikt år bak seg. Foto: Instagram
HEKTISK ÅR: Miley Cyrus har et svært begivenhetsrikt år bak seg. Foto: InstagramVis mer

Fra toppløsdans til fest med Aksel Hennie

Miley Cyrus elsker livet i rampelyset. Se høydepunktene fra hennes elleville år!

SEOGHØR.NO: Popstjernen Miley Cyrus har til tross for sin unge alder rukket å bli en av verdens mest omtalte artister.

Den tidligere «Hannah Montana»-sangerinnen elsker å sjokkere, og har ikke ligget på latsiden i 2014.

Under ser du en liten oppsummering av Mileys villeste stunt i år.

 

1. Kastet toppen på topptur

I juli la «Skal vi danse»-deltager André Villa ut et toppløsbilde av kjæresten Rachel Nordtømme, på Instagram. Med teksten «Rachel, get your tits out», kunne man se Rachels bare rygg og litt av det ene brystet.

Dette har lenge vært en trend på de sosiale mediene, og kort tid etter fulgte skandaleprinsessen Miley Cyrus (21) på.

Med bare en liten olashorts, poserer Miley toppløs i ørkenen. Man kan uvanlig nok ikke se tunga hennes stikkende ut, men «peace»-tegnet har hun beholdt.

TOPPLØS: Med kun en olashorts, poserer Miley Cyrus toppløs i ørkenen. Senere la hun bildet ut på Instagram. Foto: Instagram
TOPPLØS: Med kun en olashorts, poserer Miley Cyrus toppløs i ørkenen. Senere la hun bildet ut på Instagram. Foto: Instagram Vis mer

Les hele saken her

2. Miley danset toppløs på moteukefest

Da «Wrecking Ball»-sangerinnen ankom det offisielle nachspielet etter visningen til designeren Alexander Wang i New York, hadde hun kun på seg et par iskrem-formete teipbiter på brystvortene!

Miley har selv lagt ut flere bilder og videoklipp fra festen på sin Instagram-side.

«Forresten, så har jeg ikke et utslett på brystet. Jeg fikk glitter over meg på bussen til festen #RAVE», skriver hun under ett av bildene

Les hele saken her

3. Miley hoppet på norske Magnus

Lars-Magnus Ottersen (24) fikk en uforglemmelig bursdag i august, da han møtte Miley på SoHo House i New York.

Til Seoghør.no forteller han om sitt møte med 21-åringen:

- Vi satt ved bassenget på taket av SoHo House, og var nesten alene der med henne og «entouraget». Det virket som de koste seg. Vi snakket litt sammen, og jeg fortalte at jeg hadde bursdag. Da hoppet hun på meg og ga meg en bjørneklem.

Les hele saken her

MØTTE MILEY: Norske Lars-Magnus Ottersen fikk nærkontakt med Miley Cyrus på SoHo House i New York i august. Foto: Instagram
MØTTE MILEY: Norske Lars-Magnus Ottersen fikk nærkontakt med Miley Cyrus på SoHo House i New York i august. Foto: Instagram Vis mer

4. Brast i gråt for hjemløse Jesse

I 2013 sjokkerte Miley Cyrus (21) ved å «twerke» halvnaken mot Robin Thicke under MTVs Video Music Awards, men i år viste sangerinnen en langt mer alvorlig side av seg selv.

Miley begynte nemlig å gråte, da hun fikk en hjemløs mann ved navn Jesse til å ta imot en pris på hennes vegne for videoen «Wrecking Ball».

- Jeg klarer ikke å si noe uten å gråte. Jeg ville bruke denne anledningen til å sette fokus på et alvorlig tema. Hjemløs ungdom i Amerika. Vi er så fornøyde med å bare dra hjem med de flotte prisene våre, men hvem tenker på de som ikke har et hjem?

- Uansett hvor mye folk snakket om det som skjedde i fjor, så følte jeg meg ikke hel. Nå føler jeg meg hel, sa Miley til MTV.

Les hele saken her

5. Festet med Aksel Hennie

Den norske skuespilleren Aksel Hennie havnet i juli på nachspiel med Miley i Los Angeles.

Hennie var i byen i forbindelse med premieren på storfilmen «Hercules», hvor han hadde en større rolle.

- Jeg har aldri hørt noe mer på Miley Cyrus enn det man må høre, når man skrur på en radio. Men makan til talentfull jente.

- Jeg har på telefonen min opptak av den låta som er neste hiten hennes, og på det opptaket hører du at jeg snufser. Det var så rørende, og hun er nydelig, sa Aksel til TV 2-programmet «Sommertid».

Les hele saken her

6. Danset toppløs i egen bursdagsfest

I helgen feiret Miley sin egen 22-årsdag sammen med kjæresten og vennene sine. Og på dansegulvet tok det helt av.

Cyrus dro nemlig ned toppen sin og danset toppløs. Det hele ble også fanget på film.

Les hele saken her

7. Miley drar på sightseeing i Norge

 

Etter å ha holdt konsert for 20. 000 fans på Telenor Arena i Oslo i mai tok popstjernen Miley Cyrus (21) seg en fridag i Norge. 

Fridagen brukte hun på dra på sightseeing i vårsola sammen med blant annet broren Braison og popstjernen slappet av i naturskjønne omgivelser i Oslomarka.

På Frognerseteren tok hun to bilder som hun deretter postet på Instagram-kontoen sin hvor hun har nesten 11 millioner følgere.

Les hele saken her

8. Poserte naken som Marilyn Monroe

I februar valgte Miley å kaste klærne på trykk for bladet Vogue.

På forsiden holder Miley foran brystene og har korte blonde lokker og knallrøde lepper ala filmikonet Marilyn Monroe.

Inni magasinet er ingenting dekket til og Mileys bryster er slått stort opp over flere sider. 21-åringer liker å pryde kroppen med tatoveringer og under det venstre brystet står det «just breathe».

KASTET KLÆRNE: Slik så det ut da Miley Cyrus poserte toppløs som Marilyn Monroe i bladet Vogue. Foto: Fame Flynet/faksimile Vogue
KASTET KLÆRNE: Slik så det ut da Miley Cyrus poserte toppløs som Marilyn Monroe i bladet Vogue. Foto: Fame Flynet/faksimile Vogue Vis mer

Les hele saken her