KOMMENDE EKTEMANN: Partyjenta Tara Reid går roligere tider i møte når hun neste sommer gifter seg med motekongen Julien Jarmoune. Foto: All Over Press
KOMMENDE EKTEMANN: Partyjenta Tara Reid går roligere tider i møte når hun neste sommer gifter seg med motekongen Julien Jarmoune. Foto: All Over PressVis mer

Fra Taradise til brudevals

"American pie"-stjernen skal gifte seg.

SEHER.NO: Skuespilleren Tara Reid (32) har ikke hatt mange filmroller siden "American Pie" i 2001, og har fra den gang vært mest kjent for sin høye champagneføring og hyppige kjærestebytter.

Tara har også det siste året vært å se i hennes egen realityserie, "Taradise", der hun tar med seerne på reiser rundt til verdens eksotiske badestrender, og selvfølgelig utesteder. 

Nå ser det ut til at den selvutnevnte partyjenta er på vei mot et roligere liv.

Ifølge national Enquirer har Tara nå forlovet seg med den franske motedesigneren Julien Jarmoune etter en kort tids het romanse.

Seher.no har tidligere skrevet om da paret var på ferie sammen i Los Cabos i Mexico for en knapp måned siden, men på den tiden var det ukjent hvem hennes nye flamme var.

Paret møttes mens Reid gjorde undersøkelser i forbindelse med sin nye kleslinje Mantra, og skal ha falt for hverandre svært fort, hevder avisen.

- Tara er virkelig forelsket i denne fyren, og han har en utrolig beroligende effekt på henne, forteller en venn til tabloiden.

Og resten av vennene hennes gir all ære til Jarmoune for å ha forandret den partyglade 32-åringen til en seriøs forretningskvinne.

- Hun prøver å rette opp ryktet sitt. julien har definitivt forandret Tara til det bedre. Det ser ut til at hun omsider har skjerpet seg, fortsetter vennen.

Og den gjeve begivenheten skal, etter vennen å dømme, finne sted i løpet av sommeren 2009.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no

LES OGSÅ: Dyrker kjærligheten i Los Cabos