Ellen DeGeneres:

Fra talkshowdronning til iskald mobber

Slik gikk Ellen DeGeneres fra å være en sprudlende seerfavoritt til å bli en iskald mobber.

TALKSHOWDRONNING: - Vær snill mot hverandre, har Ellen DeGeneres uttalt i over tre tusen episoder av programmet sitt. Det siste året har det imidlertid vist seg å være en hyklersk setning. Foto: Matt Baron / BEI / REX / NTB
TALKSHOWDRONNING: - Vær snill mot hverandre, har Ellen DeGeneres uttalt i over tre tusen episoder av programmet sitt. Det siste året har det imidlertid vist seg å være en hyklersk setning. Foto: Matt Baron / BEI / REX / NTB Vis mer
Publisert

«Let's have a little fun today» runger gjennom høyttalerne.

Inn kommer en kortklippet, blond og sprudlende dame med isblå øyne og menger seg med det oppmøtte publikumet. Danser mellom stolene i takt med musikken. En klem der, et slengkyss der.

En åpningsmonolog starter, publikum ler, og inn kommer første gjest. Det er Justin Timberlake, og det ivrige publikumet skriker i ekstase. I dag skal han hjelpe en ung lærer i nød, som har ofret livet sitt til elevene på skolen. Læreren mottar en sjekk på 100 000 dollar og livet er endelig på stell igjen.

«Be kind to one another».

Den blonde programlederen oppfordrer de fem millioner seerne sine til å behandle sine medmennesker med godhet - akkurat slik hun selv gjør - og danser seg ut av programmet igjen.

Ble verdensstjerne

Vi har sett det tre tusen ganger før. Slik forløper altså en helt vanlig episode av det som trolig er et av verdens mest populære talkshow. Talkshowet som har vunnet elleville 61 Daytime Emmy-priser, og gjort verten til en verdensstjerne.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer