Fra sunn til sykelig tynn

Filmskjønnhet Jennifer Connelly blir bare magrere og magrere.

SKINN OG BEIN: Skuespillerinnen har nesten ikke rumpe eller lår igjen, og ser helt radmager ut i sine supertrendy slengbukser.
SKINN OG BEIN: Skuespillerinnen har nesten ikke rumpe eller lår igjen, og ser helt radmager ut i sine supertrendy slengbukser. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: "A Beautiful Mind"-stjernen Jennifer Connelly (37) har vært et sjeldent syn i Hollywood de siste årene. Skjønnheten fikk sitt store filmgjennombrudd med filmen "Requiem for a dream" med Jared Leto i 2000, og vant en Oscar for sin rolle mot Russel Crowe i "A Beautiful Mind" i 2001. Men selv om hun har hatt stor suksess som skuespiller, har det lenge vært litt stille rundt Connelly. I disse dager er hun imidlertid igjen aktuell på lerretet, i filmen "The Day The Earth Stood Still" med Keanu Reeves. Og i anledning promoturneen for filmen var skuespillerinnen, som er gift og har en sønn med "Wimbledon"-stjerne Paul Bettany (37), på besøk i Hollywood i forrige uke. Men det var en langt tynnere Connelly som møtte fotografene nå, enn forrige gang hun besøkte filmbyen. I et par mørke slengbukser og en trang grønn høyhalser, så filmstjernen svært mager ut, og selv om hun smilte på vei ut av The Four Seasons hotel, virket hun både sliten og medtatt da hun klatret inn i en ventende bilen, skriver X17.online. Connelly har lenge vært blant de tynneste skuespillerinnene i filmbyen, og har flere ganger mottatt kritikk for å være et dårlig forbilde for unge jenter. Likevel har hun som regel klart å holde seg unna de verste slankeidealene som preger filmbyen. Men nå ser det ut til at også Connelly har latt slankingen ta overhånd... Har du et kjendistips? Tips oss på [email protected] LES OGSÅ: - Nakenbader i stjernespekket film!

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer