FRA BARNESTJERNE TIL RIDDER: Josh Byrne la opp karrieren etter rollen som vesle Brendan Lambert. Nå foretrekker han blant annet å bruke tiden på levende rollespill sammen med vennene i California (Josh til venstre). Foto: faksimile
FRA BARNESTJERNE TIL RIDDER: Josh Byrne la opp karrieren etter rollen som vesle Brendan Lambert. Nå foretrekker han blant annet å bruke tiden på levende rollespill sammen med vennene i California (Josh til venstre). Foto: faksimileVis mer

Fra "Steg for Steg" til..

På tv lever familien Lambert/Foster et lykkelig liv i reprise etter reprise, men i virkeligheten har ikke livet gått like lett for alle skuespillerne...

Hvordan ser din favorittskuespiller ut nå?: Se bildespesial nederst i saken!


SEHER.NO: Hvordan gikk det med den skuespillerne fra de brokete familien i  den populære tv-serien "Steg for Steg, som ble podusert fra 1991 til 1998?

Vi tar deg gjennom hele familiemedlemslisten:

Patrick Duffy (Frank Lambert):
Duffy (58) gjorde stor suksess som Bobby Ewing i såpeserien Dallas før han fikk vist sitt komiske talent i Steg for Steg. Men etter at serien ble lagt ned i 1998, har karrieren gått på hell. Etter små roller i en rekke tv-serier gjorde han i  2006 et kort  såpeopera-comeback  i tv-serien "Glamour".


Men motgangen blekner mot sjokket Duffy fikk i 1986, da begge hans foreldre ble myrdet under et ran av baren de eide!


Duffy, som nå har to barn og ett barnebarn sammen med kona Carlyn - nektet imidlertid å la seg knekke av tapet.


- Jeg føler meg like nær dem nå som da jeg kunne ringe dem hver dag, sa Duffy - som nå er en aktiv buddhist - i 2006 til avisa Pittsburgh Post-Gazette.


Suzanne Somers (Carole Lambert) : Før hun slo igjennom som tv-stjerne slet Suzanne (60) med å brødfø seg og sin sønn Bruce - som måtte på sykehus i 1971 etter å ha blitt hardt skadet i en bilulykke.


Pengeknipen førte til at Suzanne blant annet ble arrestert for å ha skrivd ut en ugyldig sjekk i 1976.


Og også etter suksessen med "Steg for Steg" har Somers møtt mye personlig motgang.


I 2005 avslørte skuespilleren at hun hadde fått brystkreft . Og i fjor fikk Suzanne sjokk da huset hennes ble ødelagt i brann.


Somers kan imidlertid trøste seg med at hun ikke lenger trenger å frykte pengeproblemer. Den dyktige businesskvinnen har nemlig  tjent flere millioner dollar etter "Steg for Steg" på salg av mote-, skjønnhets- og slanke-produkter.


Brandon Call (JT Lambert):  På høyden av sin "Steg for Steg"-karriere i 1996 opplevde Brandon (30) sitt livs mareritt da han ble skutt i begge armene etter en krangel i trafikken.


Tenåringsstjernen kom raskt til hektene, men etter "Steg for Steg" falt han raskt fra stjernehimmelen.


Ifølge filmnettstedet IMDB.com skal Call nå bo i San Diego, der han oppdrar sin åtte år gamle datter, der han blant har jobbet på foreldrenes bensinstasjon.


Christine Lakin (Al Lambert) : Etter "Steg for steg" ble det stort sett roller i små tv-filmer som "Dirty famous" på den blonde skjønnheten, som samtidig begynte på kommunkasjonsstudier UCLA-universitetet i California.


Og kanskje førerutdanningen til et comeback for Lakin (28)?


Tidligere i år begynte nemlig den tidligere barnestjernene innspillingen av filmen "The Hottie and the Nottie" - sammen med partyprinsesen Paris Hilton! Filmen skal etter planen ha premiere i løpet av 2008.


Josh Byrne (Brendan Lambert): Etter rollen som Frank Lamberts yngste sønn, la Josh Byrne skuespiller-karrieren på hylla for å satse på utdannelse.


Ifølge flere "Steg for Steg"-fansider og Wikipedia foretrekker Byrne - som nå har blitt en kraftig mann på 22 - heller å bruke skuespillertalentet sitt i såkalte "levende rollespill" sammen med venner, der han bytter på å være alt fra ridder til pirat.Staci Keanan (Dana Foster): I likhet med Josh la Staci skuespiller-karrieren på hylla etter "Steg for Steg" og en rolle i den mislykkete serien "Going Places".


 Blondinen - som nå er 32 år gammel - begynte isteden å studere kunsthistorie ved UCLA-universitetet i Los Angeles.


Først for tre år siden gjorde den tidligere barnestjernen comeback - i den ikke altfor kjente filmen "Stolen Poem". Siden har det blitt en rolle til, i kjærlighetsdramaet "Hidden Secrets" fra 2006.


Staci er etter det Seher.no kjenner til single og bor fortsatt i California.


Angela Watson (Karen Foster): Etter "Steg for Steg" fikk Angela (31) problemer med å komme seg videre med skuespillerkarrieren.I likhet med sin rollefigur Karen Foster har hun også jobbet som modell og forsøkt å gjøre suksess som countryartist.


Ingen av forsøkene har imidlertid ført til stor suksess og mesteparten av tiden har brunetten derfor brukt på foreningen "Child Actors Supporting Themselves".


Watson startet opp denne organisasjonen etter å ha oppdaget at foreldrene hennes hadde brukt nesten alle pengene hun tjente på "Steg for steg".


Cristopher Castile (Mark Foster): Også Cristopher Castile (27) satte skuespiller-karrieren på vent etter at "Steg for Steg" ble lagt ned.  I likhet med "Steg for Steg"-søsteren Staci Keanan, fikk han en rolle i komedieserien "Going Places", men denne ble lagt ned etter en sesong på grunn av lave seertall.


Etter å ha fullført grunnskolen, begynte han på college i California og har hatt enkelte skuespillerjobber, blant annet som eventyrforteller.


Sasha Mitchell (Cody Lambert): Den tidligere kickboksing-mesteren Mitchell (40) ble skrevet ut av "Steg for Steg" allerede i 1996, på grunn av at hans kone hevdet han hadde mishandlet henne.


Etter at Mitchell forsvarte seg med at han hadde beskyttet barna mot moren, som han hevdet var narkotikamisbruker, fikk han omsorgsretten for parets fire barn.


Mitchell har siden regissert og spilt i en rekke filmer som ikke har slått an blant publikum, men har også hatt gjesteroller i populære TV-serier som  JAG, NYPD Blue og Akutten.


Se hvordan stjernene ser ut nå i vår bildespesial: 


LES OGSÅ: Hva skjedde med "Under samme tak"-stjernene?