Fra sporty kjekkaser til komiske antihelter

Aksel Lund Svindal, Kjetil Jansrud og Henrik Kristoffersen storkoste seg i grelle 80-tallskostymer.

Publisert

SEOGHØR.NO: Alpingutta Aksel Lund Svindal (31), Kjetil Jansrud (28) og Henrik Kristoffersen (19) har bydd på store sportsprestasjoner det siste året. Nå byr de på seg selv igjen - denne gangen i en Telenor-reklame helt utenom det vanlige.

Kledd opp som en grell 80-tallsfamilie poserer trioen for kamera, i kampanjen som lanseres denne uken.

Se video fra fotoseansen øverst i saken.

– Vi er som en liten familie når vi reiser på tur, så det er absolutt på tide med noen familieportretter, sier Henrik.

Teamet i reklamebyrået TRY, Aleksander Erichsen og Thea Emanuelsen, ville tenke helt nytt da de fikk oppgaven om å lage reklamekampanjen.

- Vi synes mange reklamer med bruk av kjendiser ofte blir litt platte og svært like i form og innhold. Derfor ønsket vi å se om det var mulig å gjøre noe nytt og litt annerledes, sier det kreative teamet.

 

KOSELIG: Kledd i ola-stoff fra topp til tå, illustrerer alpingutta at de er akkurat som en liten familie.  Foto: Morten Borgestad / Palookaville
KOSELIG: Kledd i ola-stoff fra topp til tå, illustrerer alpingutta at de er akkurat som en liten familie. Foto: Morten Borgestad / Palookaville Vis mer

LES OGSÅ: Aksels eks-kjæreste kaster klærne

 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer