Fra søster til søster

På fire måneder har Brandon Davis sjekket opp begge søstrene Hilton!

NY HILTON: Brandon Davis gir begrepet "søskenkjærlighet" ny betydning med eks-damas lillesøster.
NY HILTON: Brandon Davis gir begrepet "søskenkjærlighet" ny betydning med eks-damas lillesøster. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Alltid en Hilton!

SEHER.NO: Tidligere var den styrtrike oljearvingen fast å se rundt leppene til Paris (25), men nå er det hennes lillesøster Nicky (23) som har falt pladask.

Kanskje ikke så rart at Brandon - som ble berømt da han beskrev Paris-rivalen Lindsay Lohan som en "firecrotch"- så ut som han hadde vunnet i Lotto da han gikk en tur med sin nye kjæreste i Malibu...

Både Paris og Nicky - som nylig brøt forholdet til  "Entourage"-stjernen Kevin Connolly (32) - har kjent den mørkhårede kjekkasen med de tunge øyelokkene i flere år.

Og hotellarvingene - som henger sammen som erteris både i klesbutikken og på byen - har tydeligvis også samme smak når det gjelder menn.

Paris har flere ganger datet Davis innimellom sine andre forhold, og Nicky har tydeligvis blitt imponert over sladderen hun har fått høre...

Storesøster har ikke kommentert det nye forholdet, men lider ikke noen nød. Nylig viste Paris seg på byen med en mannlig modell.

Men søndagsmiddagene hos mor og far Hilton blir neppe de samme i tiden fremover...

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer