Fra skilsmisse til date

Carmen Electra er observert på date med Jamie Foxx - én uke etter skilsmissen!

<strong>KUL KAR:</strong> Jamie Foxx vant Oscar for sin innsats i Ray. Vinner han nå Carmens hjerte? Foto: All Over Press
KUL KAR: Jamie Foxx vant Oscar for sin innsats i Ray. Vinner han nå Carmens hjerte? Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Par i hjerter?

Carmen Electra fyrer opp under ryktene om at hun dater "Miami Vice"-stjernen Jamie Foxx, etter at paret ble observert sammen i det de snek seg ut bakveien etter en konsert i New York denne uken.

Den tidligere Baywatch-stjernen annonserte forrige uke at hun og ektemannen Dave Navarro går hver til sitt. Lite tyder imidlertid på at Carmen sitter hjemme og gråter og spiser iskrem av den grunn...

I følge IMDB ble Carmen og Oscar-vinneren Foxx observert sammen under en Gnarls Barkley-konsert.

- Jamie hadde armen rundt Carmen mer enn én gang og de hvisket stadig til hverandre. Ingen så at de kysset, men de dro sammen ut bakveien. Det så ut som de var på date, sier en kilde til nettstedet PageSix.

Carmen har allerede to havarerte og relativt korte ekteskap bak seg. I tillegg til rockeren Dave Navarro fra bandet "Jane's Addiction" har Carmenvært  gift med basketball-bøllen Dennis Rodman. Aner vi konturene en ny Elizabeth Taylor?

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer