HVIT ENGEL: Paris har byttet ut de fargesprakende antrekkene med hvite og uskyldsrene klær. Foto: All Over Press
HVIT ENGEL: Paris har byttet ut de fargesprakende antrekkene med hvite og uskyldsrene klær. Foto: All Over PressVis mer

Fra sexbombe til nonne

Paris Hilton gjør alt hun kan for å fremstå som en lovlydig borger.

Søster Paris!


SEHER.NO: Paris Hilton (26) ser definitivt ikke frem til å tilbringe 45 dager bak lås og slå. Et omfattende imageskifte er på trappene for å vise verden at hun er en ny og forbedret utgave av seg selv.


Den norskættede milliardærarvingen har kunngjort at hun skal kutte ned på festing og alkohol, samt stramme inn på de endeløse shoppingturene og de dyre bilene.


Den blonde sexbomben ble tatt for fyllekjøring i september, og kom opp i yttlerligere problemer da hun i januar ble stoppet for å ha kjørt bil i strid med vilkårene for prøveløslatelsen. Advokatene hennes slåss med nebb og klør for å hindre at hun må sone dommen, og skal blant annet ha bedt Paris om å "leve som en nonne" i tiden fremover.


- Hun har blitt oppfordret på det sterkeste til å slutte å oppføre seg som en bortskjemt Hollywood-jente og vise en mer ydmyk side av seg selv, sier en venn av Paris ifølge The Sun.I tilfelle advokatene ikke lykkes i å omgjøre dommen, trener Paris for sikkerhets skyld kampsport i tiden frem mot fengselsoppholdet. Blondinen vil ha mulighet til å forsvare seg mot de andre innsatte, som allerede har truet med å angripe henne.