VANT: Alexandra smilte fra øre til øre fredag. Men gleden skulle ikke vare lenge ...
VANT: Alexandra smilte fra øre til øre fredag. Men gleden skulle ikke vare lenge ...Vis mer

Fra seier til sorg

Russiske Alexandra blir kastet ut av Norge.

SEHER.NO: - Vi vant takket være en fantasisk lærer og en lærevillig elev, smilte Kristian Ødegård da han og vakre Alexandra Kakurina gikk av med seieren i "Skal vi danse" fredag.

LES OGSÅ: "Nøtt" til å feste ...!

I dagens Se og Hør kan vi lese at russiske Alexandra i henhold til norske regler blir sendt ut av landet i mars neste år! Kakurina er i Norge på et toppidrettsvisum, som bare kan gis for to år. 17. mars 2007 løper hennes visum ut.

- Jeg skulle ønske de norske reglene var litt annerledes, forteller hun bladet.

- Jeg er trist og fortvilet!

Alexandra har vunnet to NM-gull mens hun har vært i Norge, og på landslaget. Hun forteller i Se og Hør at hun har det veldig fint i Norge;

- Det er tungt å måtte reise tilbake til Russland nå. Jeg føler meg hjemme i Oslo og drømmer om å kunne fortsette å danse for Norge i utlandet ...

Les mer om saken i dagens Se og Hør!

Fredag var hennes store suksess. Sammen med Kristian Ødegård vant hun Skal vi danse - og takket være Se og Hør fikk hun familien på besøk fra Russland. Det ble et tårevått gjensyn på Gardermoen! Stemningen sto selvsagt i taket både under TV-sendingen - og på festen etterpå.

Alexandra og Kristian har sjarmert TV-seerne hele høsten, og i tillegg har ve vært suverene på dansegulvet. I tur og orden slo de ut nyskilte Trude Mostue, barske Steffen Tangstad, guttas favoritt Tone Damli Aaberge - og håndballesset Susann Goksør Bjerkrheim.

Men nå er det altså vinneren selv som kan bli slått ut - av norske lover.

DANSE-SUSANN DRAR TIL BRASIL: Les mer!