Khloé Kardashian og Tristan Thompson:

Fra romanserykter til utroskapsskandale og babylykke

Dette er det mye omtalte forholdet mellom «Keeping Up with the Kardashians»-stjernen og NBA-spilleren.

TURBULENT FORHOLD: Realitystjernen Khloé Kardashian og basketballkjæresten Tristan Thompson er i vinden om dagen etter både fødsel og utroskapsrykter. Foto: Skjermdump fra Instagram
TURBULENT FORHOLD: Realitystjernen Khloé Kardashian og basketballkjæresten Tristan Thompson er i vinden om dagen etter både fødsel og utroskapsrykter. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): «Keeping Up With The Kardashians»-stjernen Khloé Kardashian (33) og kjæresten Tristan Thompson (27) ble torsdag 12. april foreldre for første gang til en liten jente.

Det bekreftet flere utenlandske medier, deriblant E! Online og CNN.

Fødselen skjedde kort tid etter at utroskapsryktene om kjæresten Tristan satte fart for noen få dager siden, og spekulasjonene er i full gang i amerikanske medier om Khloé kommer til å tilgi Tristan eller ikke.

Helt siden de i september 2016 ble observert sammen for første gang, har paret delt mye av sitt liv sammen på sosiale medier.

Vi har laget en tidslinje over forholdet til stjerneduoen.

September 2016

Det hele begynte da TMZ meldte at Khloé og Tristan hadde tilbrakt mye kvalitetstid sammen i løpet av kort tids mellomrom. Duoen ble også stadig observert sammen i Los Angeles, og spekulasjoner om en mulig romanse begynte å florere blant fansen.

Det var spesielt én kveld som fikk rykteflommen til å eskalere. En høstkveld i september ble nemlig duoen observert sammen på nattklubben Bootsy Bellows i Los Angeles. Duoen forsøkte å snike seg ut sammen med kun få minutters mellomrom, men ble fersket av observante fans. Dagen etter var det store oversrifter i de utenlandske om at Khloé hadde funnet seg en ny romanse.

FORELSKET: Paret la til og med ut kyssbilder på Khloés snapchat, og reklamerte samtidig for en kamerats snapchat-konto. Foto: Khloe Kardashian/Snapchat
FORELSKET: Paret la til og med ut kyssbilder på Khloés snapchat, og reklamerte samtidig for en kamerats snapchat-konto. Foto: Khloe Kardashian/Snapchat Vis mer

Ifølge Us Weekly reiste de to turtelduene like etter på en romantisk ferie sammen til Cabo San Lucas i Mexico. Der ble de observert på vannscootere mens de lekte seg i bølgene.

Noen få uker senere viste de seg for første gang sammen i offentligheten, under Kanye Wests «Saint Pablo» turné og bursdagen til rapperen Flo Rida (38) i Miami.

Der bekreftet de at de var blitt et par.

Stjerneparet poserte på bilder sammen og delte flere videoer av at de kysset hverandre på snapchat-brukeren til Khloé.

På denne tiden uttalte moren til Khloé, Kris Jenner (62) til Us Weekly at det nyforelskede paret var veldig søte sammen, og at Khloé var lykkelig.

November 2016

I november gjestet Khloé talkshowet «Jimmy Kimmel Live» og snakket om det nye forholdet med basketballstjernen.

- Jeg bort fortsatt her, men jeg er i Cleveland på besøk veldig ofte. Jeg liker faktisk veldig godt å være i Cleveland, og ha mine egne rutiner og være litt under radaren, fortalte Khloé til talkshow-verten den gang.

Desember 2016

Realitystjernen ble intervjuet av Health magazine hvor hun igjen fortalte om den nye kjæresten. I intervjuet snakket hun om hva hun syntes var attraktiv med den kjekke idrettsutøveren, og det var tydelig at hun hadde mye fint å si om hennes utkårede Tristan.

- Jeg elsker atleter, noen som har de samme interessene som meg, og som liker å trene, om det så er hobbyen eller jobben deres. Tristan er en veldig søt fyr, sa Khloé til magasinet.

Like etter ble Tristan pappa for første gang når hans ekskjæreste fødte sønnen, Prince Oliver. Tristan og ekskjæresten skilte lag kort tid før han gikk inn i et forhold med Khloé.

Khloé og Tristan tilbrakte både julen og nyttårsaften i 2016 sammen, og begge benyttet anledningen til å dele bilder med følgerne gjennom sine Instagram-profiler.

Merry Christmas & Happy Holidays from me and mines, to you and yours.

A post shared by Tristan Thompson (@realtristan13) on

Nyttårsaftenen ble tilbrakt på dansegulvet i hete omfavnelser på en nattklubb i Miami, og Khloé benyttet anledningen til å ønske alle følgerne sine et godt nyttår fylt av kjærlighet.

«Måtte du alltid være omringet av all den kjærligheten du fortjener», skrev Khloé under et bilde av hun og Tristan.

Mars 2017

Khloé introduserer Tristan for den berømte familien sin for første gang i sesongpremieren av «Keeping Up With The Kardashians» under en Kanye West konsert.

Samme måned fyller basketballspilleren 26 år og realitystjernen stelte i stand en glamorøs og overdådig bursdagsfeiring til ære for Tristan, hjemme i huset, i Calabasas i Los Angeles.

Bursdagen var tydelig preget av et gull-tema med blant annet gullballonger stavet «Happy Birthday T», og hele hans basketlag iført gulldrakter for å feire basketballspilleren.

Hun overrasket også med donutser med gull glasur og ballonger i hvitt og gull som dekket både gulv og tak.

GULLBALLONGER: Khloe overrasket kjæresten med gull-bursdag. Foto: Snapchat
GULLBALLONGER: Khloe overrasket kjæresten med gull-bursdag. Foto: Snapchat Vis mer

På bordet var det også pyntet med sjokolade kledd i gull og på stolene rundt var det pyntet med gull-tyll.

April 2017

«Keeping Up With The Kardashians»-profilen forteller i et intervju med ES magazine at hun aldri har vært forelsket på denne måten før, og at hun drømte om giftermål og barn sammen med hennes utvalgte.

💕 US 💕

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

- Jeg vet at han hadde vært en fantastisk far, fortalte hun og la til at paret ikke stresset med det og at de hadde god tid.

Og på spørsmål om hun ville giftet seg med Tristan hvis han fridde i morgen, svarte hun følgende:

- Ja, det ville jeg.

Juni 2017

Under sesongfinalen av den 13. sesongen av familieshowet «Keeping Up With The Kardashians» forteller Khloé at hun og Tristan er klare for å stifte familie.

- Han vil ha fem eller seks barn med meg, og det er fantastisk. Nå som jeg ikke går på noen form for prevensjon er det veldig skummelt. Det er et stort steg, sa hun i TV-programmet.

Noen uker senere arrangerte Tristan et stort overraskelsesselskap for Khloé på 33-årsdagen hennes med flere av vennene hennes og familien til stede.

Bursdagen ble feiret på restauranten Blind Dragon i Los Angeles, og for anledningen hadde Tristan ordnet med en egen photobooth hvor gjestene kunne ta bilder av den minneverdige kvelden.

Tristan delte også en rørende kjærlighetserklæring på Instagram-profilen sin til Khloé.

«Gratulerer med dagen min elskede. Dette bildet forteller hvor gale vi er og hvor mye vi elsker hverandre. La oss fortsette å skape minner og sette pris på dem sammen. Gud være med deg, jeg elsker deg», skrev han i innlegget.

August 2017

I forbindelse med 10-års jubileet for «Keeping up with the Kardashians»-serien, åpnet den 33 år gamle stjernen seg i et intervju med tv-profilen Ryan Seacrest, om hvordan hun møtte sin utkårede for første gang.

I den korte promoen for spesialepisoden, forklarte Khloé at verken hun eller Tristan visste at de skulle møtes, og at de ble «lurt».

Saken fortsetter nedenfor.

FORELSKET: Her er paret sammen i september 2016, da ryktene rundt dem begynte å svirre. Foto: Splash News / NTB Scanpix
FORELSKET: Her er paret sammen i september 2016, da ryktene rundt dem begynte å svirre. Foto: Splash News / NTB Scanpix Vis mer

Paret møttes nemlig under en blind-date, og Khloés søster, Kim Kardashian (37), har i ettertid uttrykt at hun var svært overrasket over hvordan søsteren møtte kjæresten, og skal ha mast seg til å få vite hvem som planla daten. Dette skrev Contact Music.

September 2017

Ryktene om at Khloé var gravid begynte å svirre i amerikanske medier i september i fjor, og flere meldte at hun og Tristan ventet sitt første barn sammen.

Kun få dager etter at amerikanske medier rapporterte at lillesøsteren Kylie Jenner ventet sitt første barn.

- Khloé er gravid og har termin neste år. Det kommer til å bli en veldig travel tid for Kardashian-familien fremover. Det er ingen hemmelighet at Khloé var ivrig etter å bli mor. Dette er noe hun har ønsket seg i lang tid og nå var tiden endelig inne, fortalte en kilde til nettstedet ET Online.

Desember 2017

Tre måneder senere bekreftet Khloé den gledelige nyheten om graviditeten på Instagram-profilen sin og la ut et bilde av den voksende magen, omfavnet med hendene til kjæresten Tristan.

- Min største drøm er oppfylt. Vi skal ha barn, skev Khloé på sin Instagram den gang.

I en lang tekst fortalte den vordende moren at hun valgte å holde den store nyheten hemmelig så lenge som mulig for å kunne glede seg over graviditeten sammen med de nærmeste.

Januar 2018

Kun noen få uker etter Khloé bekreftet graviditeten delte hun en oppdatering på hvor langt hun var på vei på Instagram-profilen sin.

Under bildet skrev realitystjernen at hun var seks måneder på vei og at det hittil har vært seks fine måneder.

❥ Officially 6 months ❥

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

To dager etter at Khloé delte bildet med følgerne sine gjestet hun «Ellen DeGeneres Show» hvor hun fortalte om hvorfor hun ønsket å holde graviditeten hemmelig for omverdenen.

- I begynnelsen føler man seg mest ukomfortabel, det første trimesteret er verst og ingen vet at du er gravid ennå. Jeg tror at så fort folk vet at du er gravid, så får man alle fritakene og unnskyldningene, sa Khloé på «The Ellen DeGeneres Show», ifølge People.

Og i intervjuet med Ellen la 33-åringen spøkefullt til at hun håper at folk ser at hun venter barn, ettersom hun hun slet med de fysiske utfordringene graviditet fører med seg:

- Forhåpentligvis ser jeg gravid ut, ikke bare feit. Slik at folk skjønner det hvis jeg ikke føler meg bra eller er trøtt og sliten eller noe sånt. Det er vanskelig for meg å puste akkurat nå, men ellers ...

Under intervjuet var TV-stjernen nemlig kledd i en ettersittende, hvit kjole som viste fram magen, sammen med høye hæler og en fotsid, åpen skjorte.

Saken fortsetter nedenfor.

SNAKKER UT: Reality-stjerna, som venter sitt første barn denne våren, har holdt kortene tett til brystet om graviditeten sin. Onsdag 3. januar åpnet hun opp hos Ellen DeGeneres. Video: Bilder med tillatelse fra TV 3. Vis mer

Mars 2018

Dette var måneden Khloé endelig avslørte kjønnet på den kommende babyen under sesongfinalen av den 14. sesongen av «Keeping Up With The Kardashians»

I episoden av TV-programmet er det Kylie som får æren av å fortelle storesøsteren sin om det er en gutt eller jente som ligger i magen.

- Du lyver, jeg føler ikke at jeg skal ha en jente. Jeg er i sjokk, sa Khloé da hun fikk vite kjønnet på babyen.

Khloé fortalte videre i episoden at hun var helt sikker på at hun ventet en liten gutt og at det var det hun hadde følt hele veien.

Senere samme måned stelte hun i stand en babyshower med et rosa tema på Hotellet Bel-Air i Beverly Hills. Tristan og Khloé poserte for kameraet omringet av rosa ballonger, foran et skilt hvor det sto «Baby Thompson».

💗

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

Khloé delte senere et bilde fra en lettkledd photoshoot kun iført undertøyet at hun var åtte måneder på vei.

📸 @sashasamsonova

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

April 2018

Påstandene om at basketballspilleren skal ha vært utro mot Khloé begynner å svirre. Nyheten spredde seg som ild i tørt gress.

Det var den britiske tabloidavisen Daily Mail som først publiserte et Snapchat-klipp av Thompson fra et utested i New York, angivelig fra forrige helg, der han er i svært hyggelig selskap med en ukjent brunette.

Flere medier, deriblant People, får bekreftet av kilder at mannen i videoklippet faktisk er Tristan Thompson.

I opptaket som er gjort på utestedet, der Thompson skal ha vært til stede med en gruppe venner, lener den mystiske brunetten seg inntil den velomtalte 27-åringen, før de - under hettegensere - deler det som kan ligne på et kyss.

TMZ har også lagt ved et annet videoklipp fra samme kveld, der Thompson er på vei inn til et hotell med nok en ukjent kvinne. Nettstedet antar at det er snakk om samme kvinne som i ovennevnte klipp, og skriver:

- Kvinnen forlot omsider hotellet med en overnattingsbag fra Louis Voitton, og alt tyder på at hun har vært der en stund.

Kun noen få dager senere fødte realitystjernen sitt første barn.

Den lille jenta ble født på et sykehus like utenfor Cleveland. Hun har foreløpig ikke fått noe navn, ifølge kilder nettstedet TMZ har snakket med.

Mamma Kris Jenner repostet nylig denne videoen på sin Instagram der datteren Kendall sier «baby». Hun skriver:

«#Velsignet. Når tre av dine søstre føder på under ett år. Gratulerer @KhloeKardashian for å ta imot en jente til i KarJenner klanen.»

Khloé har foreløpig ikke kommentert verken utroskapsryktene eller fødselen.

LES OGSÅ: Se den ekstreme forvandlingen til Kardashian/Jenner-søstrene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer