Fra Rognan til sykehus

Trond Bakke fra "Alt for rognan" er innlagt på sykehus.

ALT FOR ROGNAN: Trond Bakke og resten av Rognankompaniet har gjort stor suksess på Chat Noir. Nå er ensamblet en av tre som blir vurdert en plass i Chat Noirs høstkalender.  Foto: Chat Noir
ALT FOR ROGNAN: Trond Bakke og resten av Rognankompaniet har gjort stor suksess på Chat Noir. Nå er ensamblet en av tre som blir vurdert en plass i Chat Noirs høstkalender. Foto: Chat Noir Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Ikke med på forestillingene:


SEHER.NO:  Årsaken til innleggelsen er foreløpig ukjent. Det er usikkert hvor lenge Bakke blir liggende på sykehuset, men det skal ikke dreie seg om noe alvorlig, ifølge avisa Nordland.


 - Vi håper og tror at han kan være tilbake i neste uke, når vi starter opp torsdag, sier Villy Indal i Rognankompaniet til avisa .


Trond Bakke gikk glipp av forestillingen fredag og blir ikke med lørdag. Rognankompaniet holder forestillinger på Chat Noir fram til 24 mars.


"Alt for Rognan" ble kjent gjennom TV 2 serien ved samme navn. Mye av pengene Rognangutta tjener, skal gå til kultur-formål i hjembygda, som sliter med fraflytting.


 


 

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer