ALT FOR ROGNAN: Trond Bakke og resten av Rognankompaniet har gjort stor suksess på Chat Noir. Nå er ensamblet en av tre som blir vurdert en plass i Chat Noirs høstkalender.  Foto: Chat Noir
ALT FOR ROGNAN: Trond Bakke og resten av Rognankompaniet har gjort stor suksess på Chat Noir. Nå er ensamblet en av tre som blir vurdert en plass i Chat Noirs høstkalender. Foto: Chat NoirVis mer

Fra Rognan til sykehus

Trond Bakke fra "Alt for rognan" er innlagt på sykehus.

Ikke med på forestillingene:


SEHER.NO:  Årsaken til innleggelsen er foreløpig ukjent. Det er usikkert hvor lenge Bakke blir liggende på sykehuset, men det skal ikke dreie seg om noe alvorlig, ifølge avisa Nordland.


 - Vi håper og tror at han kan være tilbake i neste uke, når vi starter opp torsdag, sier Villy Indal i Rognankompaniet til avisa .


Trond Bakke gikk glipp av forestillingen fredag og blir ikke med lørdag. Rognankompaniet holder forestillinger på Chat Noir fram til 24 mars.


"Alt for Rognan" ble kjent gjennom TV 2 serien ved samme navn. Mye av pengene Rognangutta tjener, skal gå til kultur-formål i hjembygda, som sliter med fraflytting.