Fra Robinson til X Factor

- Det var en uventet bonus med å ryke ut av Robinson først.

TIDLIG EXIT: Kimhye Kristine Jin Iversen ble søndag første deltaker som måtte årets Robinsonekspedisjon. Her med programleder Christer Falck. Foto: TV3
TIDLIG EXIT: Kimhye Kristine Jin Iversen ble søndag første deltaker som måtte årets Robinsonekspedisjon. Her med programleder Christer Falck. Foto: TV3 Vis mer
SEHER.NO:  Kimhye Kristine Jin Iversen (29) deppet ikke lenge da hun som første deltaker i årets «Robinsonekspedisjon» røk ut av TV3-realityserien søndag.

Den tidlige exiten betød nemlig at den aktive street-danseren - som driver eget dansestudio i Oslo - fikk muligheten til å kaste seg med i kampen om å vinne TV 2s talentkonkurranse «X Factor».

Opprinnelig hadde hennes faste danse og sang-gruppe «Soulstars» beregnet å måtte klare seg uten henne.

- Robinson hadde førsteprioritet, og hadde jeg gått langt, hadde jeg droppet «X Factor». Men når jeg først røk ut, var det en uventet bonus med å ryke ut av Robinson først. «X Factor er nok mer min ting, og nærmere det jeg driver med til daglig, sier hun til Seher.no.


I løpet av de ti årene hun har vært aktiv som danser har Kimhye vært med og varmet opp for kjente artister som 50 Cent, Ne-Yo og lady Gaga.

I 2008 gikk gruppen hennes også helt til semifinalen i «Norske Talenter».

- Uken min går mest med til dans. I tillegg til å danse selv, underviser jeg også. Nå håper jeg at vi kan gjøre det enda bedre i «X Factor», sier hun til Seher.no.

Selv om hun røk ut tidlig av «Robinsonekspedisjonen» har hun ikke noen problemer med å anbefale det til eventyrlystne nordmenn.

- Hvis man melder seg på for å bli kjent er det ikke akkurat det rette, men hvis man vil være med på et eventyr, så har jeg ingen problemer med å anbefale det, selv om det ble et kort opphold for min del.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Robinsondeltaker slått ned på premierefest