Fra rehab til bryllup

Endelig ringer bryllupsklokkene for Pete og Kate.

SA JA: Kate Moss er imponert over kjærestens fremskritt og har sagt ja til å gifte seg. Foto: All Over Press
SA JA: Kate Moss er imponert over kjærestens fremskritt og har sagt ja til å gifte seg. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEHER.NO: Kate Moss (32) skal være så imponert over kjæresten Pete Dohertys (27) fremskritt den siste tiden at hun nå ønsker å gifte seg med ham.


Ifølge Sunday Mirror skal Babyshambles-vokalisten ha fridd og fått ja da supermodellen besøkte ham under rusbehandlingen på Priory-klinikken onsdag forrige uke.


- Pete så ut som en katt som akkurat hadde fått fløte etter Kates besøk. Deretter fortalte han til noen i personalet at han hadde fridd til Kate og at hun hadde sagt ja, sier en kilde til avisen.


SE HER: Tjener fett på kokainskandalen


- Kate er svært imponert av innstillingen hans. Hun har alltid elsket ham, men ønsker at han skal skjerpe seg. Nå finnes det ingenting som kan hindre dem i å gifte seg.


Pete skal også ha sagt til personalet at han og Kate ønsker å bli mann og kone så fort som mulig, men at de kommer til å rømme til et hemmelig sted hvor ingen kan finne dem og gifte seg der.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer