PLAYMATE: Ewa prydet forsiden av Playboy i 1999. Siden den gang har det blitt mange flere modelloppdrag og en rolle i en stor, amerikansk såpeserie.
PLAYMATE: Ewa prydet forsiden av Playboy i 1999. Siden den gang har det blitt mange flere modelloppdrag og en rolle i en stor, amerikansk såpeserie.Vis mer

Fra Playboy til såpeopera

Den norske såpe-stjernen Ewa Da Cruz begynte karrieren som forsidepike i Playboy.

SEHER.NO: Etter 13 måneder på skjermen i verdens nest største såpeserie har Ewa Da Cruz (30) blitt en stor stjerne i USA.


Den vakre skuespillerinnen har tatt en prestisjetung utdannelse ved American Academy of Dramatic Arts.

Mindre kjent er det at hun begynte karrieren som playmate i mannemagasinet Playboy. Den gangen under navnet Ewa Skulstad.


Brunetten prydet mai-nummeret av den norske utgaven av magasinet i 1999. Siden den gang har det blitt diverse andre modelloppdrag for blant annet Det Nye, Shape Up og KK.


Den halvt norske og halvt egyptiske skuespillerinnen er oppvokst i Bergen og ble oppdaget av en modellspeider på et lokalt kjøpesenter da hun var bare åtte år gammel. 


 - Jeg er ingen typisk modell. Jeg er ikke «skyhigh» som de fleste andre, sier den 1.74 cm høye Ewa til Dagbladet.no.

- Men det har vært supert å kunne spe på inntektene med en slik jobb. Det har ikke alltid vært like lett å få betalt regningene med et yrke som skuespiller. Ikke før jeg fikk rollen i "As the World Turns", fortsetter hun.


Ewa legger ikke skjul på at hun jobber i en bransje som baserer seg på sexappeal og utseendet. For å holde seg i form dyrker hun hobbyer som er bra for både kropp og sjel.


- Jeg driver mye med yoga og jeg trener masse. Er mye utendørs. Jeg står på rollerblades og sykler, og jeg går i teater. Jeg maler mye. Maling og tegning er terapi, flott for sjelen. Elsker det, sier såpe-stjernen til CBS.com.


LES OGSÅ: Norske playmates i 45 år

OG: Stort intervju med Ewa på KK (ekstern lenke)