Fra platelansering til fengsel

Fredag hadde Rune Rudberg platelansering. Mandag troppet han opp i Trøgstad fengsel for å sone sin straff.

Se videoen øverst der Rudberg viser fram turnébussen sin

SEOGHØR.NO: Fredag var det duket for Dansefestivalen i Sel. Der lanserte artist Rune Rudberg og bandet sin nye CD «Strong Enough».

- Det er moro å komme ut med ny plate. Det er deilig å endelig få den ut til folket. Jeg håper og tror at fansen synes den er bra. Nå har jeg i hvert fall noe å falle tilbake på når jeg kommer ut, sier Rune til Se og Hør.

Mandag måtte han troppe opp i Trøgstad fengsel. Tidligere i år ble han dømt for oppbevaring av narkotika og for å ha kjørt bil i beruset tilstand.

Rune må sone 45 dager i fengsel, men får to dager fradrag på grunn av varetekt. I tillegg har han fått 10 000 kroner i bot og han har mistet førerkortet i 2,5 år.

- Det blir godt å få det unnagjort. Det er et par ting jeg gjerne skulle ha ugjort for å si det sånn. Jeg får stå for det jeg har gjort. 

-  Jeg har jo blitt vant til å ikke ha lappen nå. Jeg har gudskjelov hatt gode venner som har kjørt meg rundt. Innen året er omme er Rudberg fri og mobil igjen, sier han.

Dette er ikke første gangen Rune må i fengsel. I 2006 sonet Rune en fengselsdom på 21 dager etter at han ble dømt for å ha kjøpt og brukt kokain og GHB, og har også tidligere blitt straffedømt flere ganger.

I 2009 ble han dømt til bot for kjøring uten førerkort.

Les hele saken i dagens Se og Hør.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg møtte veggen