Fra Paradise Hotel til kristen skole

- Det er strengt forbud med alkohol, sier Paradise-deltakeren om sitt nye liv.

ANGRER PÅ PARADISE-OPPHOLDET: - Jeg møtte veggen etter at jeg kom hjem fra «Paradise Hotel», men jeg føler jeg har vokst på det som menneske, sier Pernille Vedeler til VG. Her er hun i en scene med romkameraten Emil Løvstad. Foto: TV3
ANGRER PÅ PARADISE-OPPHOLDET: - Jeg møtte veggen etter at jeg kom hjem fra «Paradise Hotel», men jeg føler jeg har vokst på det som menneske, sier Pernille Vedeler til VG. Her er hun i en scene med romkameraten Emil Løvstad. Foto: TV3 Vis mer
SEHER.NO: Bærumsjenta Pernille Vedeler (20) har ikke lagt skjul på at hun angrer på sin deltagelse i årets sesong av TV3-realityserien «Paradise Hotel», hvor hun blant annet drakk seg full og klinte med romkameraten Emil Løvstad foran TV-kameraene.

Etter at hun røk ut etter kun et par dager på skandale-hotellet, har 20-åringen holdt seg unna partylivet til flere av de andre deltagerne i Norge, og nå satser hun ifølge VG på en ny og rusfri tilværelse på en kristen skole i USA.

- Det er et kristent, veldedighetsrelatert opplegg hvor du bor sammen med mennesker fra hele verden. Det blir veldig sosialt. Det er strengt forbud med alkohol. Etter tre måneder på Hawaii skal vi reise til Fiji hvor vi skal hjelpe til.

- Det blir et viktig halvår for meg, hvor jeg kommer til å lære mye om meg selv, sier hun til avisa.

Vedeler har tidligere sagt til Seher.no at hun er redd for at mange har fått et feilaktig inntrykk av henne etter oppholdet på «Paradise Hotel».

- Jeg har sikkert skremt vekk noen gutter, som ikke er interessert i å være sammen med en jente som har vært med på "Paradise Hotel", men det bryr jeg meg ikke så mye om. Det viktigste er at familien min og venner vet hvordan jeg er. Egentlig er jeg en snill jente, sa hun i mars til Seher.no.

Vedeler hevder hun nå har lagt det ville festlivet bak seg for godt.

- Jeg drar fortsatt ut og er sosial, men drikker ikke.

Jeg møtte veggen etter oppholdet og hadde det ganske vanskelig. Så kom jeg meg på beina igjen og kjente at nok er nok. Jeg ble voksen, og føler jeg har vokst på det som menneske, sier hun til VG.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!  

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg har sikkert skremt vekk noen gutter