KASTET BRILLENE: Jaleel White har kastet brillene, men er fortsatt gjenkjennelig som supernerden Steve Urkel.
KASTET BRILLENE: Jaleel White har kastet brillene, men er fortsatt gjenkjennelig som supernerden Steve Urkel.Vis mer

Fra nerd til pikenes Jens

Vakre kvinner og falske rykter om sin død har preget livet til virkelighetens "Steve Urkel".

SEHER.NO:  I 90-talls serien "Family Matters" var Steve Urkel nerden over alle nerder.

Den hyperintelligente, trekkspillende gutten med høyvannsbuksene drev nabofamilien til vanvidd, men ble en seersuksess verden over.

I tillegg til hovedrollen i "Family Matters" fikk Urkel - spilt av Jaleel White (30) - gjesteroller i flere andre serier, som "Under samme tak" og "Steg for Steg".

Etter at serien ble lagt ned i 1998, har Jaleel White forgjeves prøvd å legge nerdestemplet bak seg.

White prøvde seg blant annet med en annen barnestjerne - Soleil Moon Frye fra "Punky"- i TV-komedien "Grown Ups" -men ble raskt en fiasko og lagt ned etter en sesong.

Etter det har det stort sett vært småjobber å hente for den tidligere nerdestjernen - med mindre roller i filmer som "Kissing Cousins" og "Who made the potatoe salad?" som "høydepunkter".

Selv om karrieren har gått trått -nyter Jaleel imidlertid fortsatt gått av sin gamle stjernestatus på Los Angeles nattklubber.

Og som bildene viser, gjør voksen-Jaleel større lykke blant det motsatte kjønn enn TV-nerden Steve Urkel...

Kanskje er det sportsinteressen som sjarmerer damene.

I tillegg til mindre jobber i TV og film, har basketball-entusiasten White nemlig en fast blogg (ekstern lenke) på den amerikanske basket-serien NBAs hjemmesider.

Men om vi noen gang får se hans alter ego Steve Urkel i basket-drakt på banen er nok heller tvilsomt...LES OGSÅ: "Punky" måtte redusere brystene!