FORELSKET: Josh Hartnett og norske Sophia Lie har tilbragt mye tid sammen i de siste månedene. Her er de fotografert i New York i februar. Foto: All Over Press
FORELSKET: Josh Hartnett og norske Sophia Lie har tilbragt mye tid sammen i de siste månedene. Her er de fotografert i New York i februar. Foto: All Over PressVis mer

Fra nattklubb til Øya-festivalen

Travelt døgn i Oslo for Hollywood-stjernen Josh Hartnett.

SEHER.NO: Hollywood-stjernen Josh Hartnett (30) - kjent fra filmer som "Black Hawk Down" og "Pearl Harbor" - har de siste månedene tilbragt mye tid med den norske modellen Sophia Lie.

Torsdag dukket paret - som tidligere i år reiste sammen til Costa Rica - opp på den eksklusive nattklubben "Barbeint" i Oslo, for å delta på en fest i forbindelse med Oslo Fashion Week.

- Hartnett så ut til å trives og holdt det gående til langt på natt, men han forlot stedet før det stengte i 03-tiden, sier en av gjestene til Seher.no.

Sverre Goldenheim ved "Barbeint" bekrefter at Hartnett var tilstede.

- Han hadde det hyggelig og avslappet, utover det har jeg ingen kommentar, sier Goldenheim til Seher.no.

Den sene festingen stoppet imidlertid ikke der.

Fredag kveld ble imidlertid Hartnett observert i folkehavet på Øya-festivalen av Seher.no, etter en konsert med bandet Datarock.

Til tross for at han hadde solbriller på og prøvde å se anonym ut, var den Hollywood kjekkasen lett å dra kjensel på. Også denne gangen var norske Sophia ved hans side.

Det var imidlertid ikke mulig å få noen kommentar av filmstjernen.


Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Miley avviser romanseryktene-