Fra nakenskandale til gjennomsiktig kjole

To uker etter nakenskandalen, vekker «Gossip Girl»-stjernen Blake Lively igjen oppmerksomhet.

<strong>GJENNOMSIKTIG KJOLE:</strong>  Blake Lively fikk mye skryt for sin gjennomsiktige Chanel-kjole på premieren til filmen «The Green Lantern». Foto: Stella Pictures
GJENNOMSIKTIG KJOLE: Blake Lively fikk mye skryt for sin gjennomsiktige Chanel-kjole på premieren til filmen «The Green Lantern». Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO:  «Gossip Girl»-skuespilleren Blake Lively skapte for to uker siden overskrifter, da det som skal være private nakenbilder av henne ble lekket ut på flere nettsider.

Skuespilleren, som for tiden dater «Inception»-stjernen Leonardo DiCaprio, har hele tiden nektet for at det er henne på bildene, men beviste at hun ikke er redd for å vise frem kroppen sin, da hun onsdag dukket opp på premieren til sin nye film «The Green Lantern» i Los Angeles.

Blakes hvite Chanel-kjole etterlot lite fantasien, og høstet mange lovord fra tilskuerne.

- Hun ser fantastisk ut, skriver motebloggen millionlooks.com i en kommentar.

I «The Green Lantern» - som har norsk premiere 5. august - spiller Blake kvinnen som hovedpersonen Hal Jordan forelsker seg i. Jordan spilles av «The Proposal»-skuespilleren Ryan Reynolds.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:   Di Caprios kjæreste i nakenskandale

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer