Stian Blipp:

Fra millionformue til null

«Senkveld»-programlederen hadde et drastisk fall i formue fra 2018 til 2019.

GOD INNTEKT: Programledermakkerne Helene Olafsen og Stian Blipp tjener godt i jobben sin, men når det kommer til formue har det skjedd en del endringer. Foto: Tor Lindseth/ Se og Hør
GOD INNTEKT: Programledermakkerne Helene Olafsen og Stian Blipp tjener godt i jobben sin, men når det kommer til formue har det skjedd en del endringer. Foto: Tor Lindseth/ Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tirsdag morgen ble likningstallene for fjoråret sluppet, noe som gjør at folk får mulighet til å sjekke alt fra hva kjendiser til politikere og kongelige sitter på av både inntekt og formue.

Man kan også ta et dypdykk inn i hva de velkjente programlederne tjener, blant andre «Senkveld»-programlederne Helene Olafsen (30) og Stian Blipp (30).

Duoen ble programledere for «Senkveld» i 2018 etter at Thomas Numme (50) og Harald Rønneberg (47) ga seg etter 15 år. Og det er liten tvil om at både Olafsen og Blipp tjener godt i jobben sin.

Sistnevntes inntekt har holdt seg stabil fra 2018 til 2019, da han tjente henholdsvis 790 163 og 796 029 kroner. Formuen er derimot en annen sak, og viser et tydelig fall. I 2018 hadde nemlig Blipp en formue på 4 362 873 kroner.

I fjor sank denne derimot ned til bunn, og viser at Blipp har null kroner i formue for 2019.

Stian Blipp har hittil ikke besvart Se og Hørs henvendelser.

Kjøpte drømmebolig

Det skal imidlertid nevnes at det store formuefallet til Blipp kan skyldes at han kjøpte drømmeboligen sammen med kona Jamina Blipp i fjor. Boligen, som har et bruttoareal på 237 kvadratmeter og et bruksareal på 189 kvadratmeter, punget de ut 11,9 millioner kroner for, ifølge Nettavisen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.