Stian Blipp:

Fra millionformue til null

«Senkveld»-programlederen hadde et drastisk fall i formue fra 2018 til 2019.

GOD INNTEKT: Programledermakkerne Helene Olafsen og Stian Blipp tjener godt i jobben sin, men når det kommer til formue har det skjedd en del endringer. Foto: Tor Lindseth/ Se og Hør
GOD INNTEKT: Programledermakkerne Helene Olafsen og Stian Blipp tjener godt i jobben sin, men når det kommer til formue har det skjedd en del endringer. Foto: Tor Lindseth/ Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tirsdag morgen ble likningstallene for fjoråret sluppet, noe som gjør at folk får mulighet til å sjekke alt fra hva kjendiser til politikere og kongelige sitter på av både inntekt og formue.

Man kan også ta et dypdykk inn i hva de velkjente programlederne tjener, blant andre «Senkveld»-programlederne Helene Olafsen (30) og Stian Blipp (30).

Duoen ble programledere for «Senkveld» i 2018 etter at Thomas Numme (50) og Harald Rønneberg (47) ga seg etter 15 år. Og det er liten tvil om at både Olafsen og Blipp tjener godt i jobben sin.

FALL: Det skjedde en stor endring i programleder Stian Blipps formue i fjor. Foto: Espen Solli/ TV 2
FALL: Det skjedde en stor endring i programleder Stian Blipps formue i fjor. Foto: Espen Solli/ TV 2 Vis mer

Sistnevntes inntekt har holdt seg stabil fra 2018 til 2019, da han tjente henholdsvis 790 163 og 796 029 kroner. Formuen er derimot en annen sak, og viser et tydelig fall. I 2018 hadde nemlig Blipp en formue på 4 362 873 kroner.

I fjor sank denne derimot ned til bunn, og viser at Blipp har null kroner i formue for 2019.

Stian Blipp har hittil ikke besvart Se og Hørs henvendelser.

I kveldens episoden av «Senkveld med Helene og Stian» har forbrukerøkonom Silje Sandmæl sett hvor mye penger programleder Stian Blipp årlig bruker på Fortnite. Og det er sjokkerende mye penger. Vis mer

Kjøpte drømmebolig

Det skal imidlertid nevnes at det store formuefallet til Blipp kan skyldes at han kjøpte drømmeboligen sammen med kona Jamina Blipp i fjor. Boligen, som har et bruttoareal på 237 kvadratmeter og et bruksareal på 189 kvadratmeter, punget de ut 11,9 millioner kroner for, ifølge Nettavisen.

Boligen var et byggeprosjekt som varte i totalt 14 måneder, og Blipp har tidligere ikke lagt skjul på at det var en krevende prosess.

«Enorme mengder arbeid, lange kvelder, for mange helger bortreist fra ladyen, bursdager og bryllup gått glipp av, tidvis nedkjørt kropp og sinn, en mengde flaks, en mengde talent, en stor bøtte med folk som har støttet når det har trengs og trodd når ingen andre har det», skrev «Senkveld»-programlederen innledningsvis på Instagram i juni i fjor.

«På grunn av alt dette har vi kunnet bygge et hus hvor den lille familien Blipp kan bo i lang tid fremover. Nøklene ble satt i låsen i går etter 14 måneder bygging. Jeg er stolt og takknemlig», fortsatte han.

RETRO: Stian Blipp er i dag en av landets mest profilerte programledere. Det mange - inkludert makker Helene Olafsen - har glemt, er at han deltok i «Norske Talenter» i 2009. Vis mer

Tjente nesten det dobbelte

Når det kommer til Stian Blipps programledermakker, har hun tjent nesten det dobbelte som ham - med en inntekt på godt over 1,4 millioner kroner i fjor.

Formuen til Olafsen er i likhet med Blipps oppført som null kroner i 2019. Den har dermed falt fra 622 411 kroner, som hun var oppført med i 2018.

Det bør for øvrig nevnes at Olafsen også har investert i bolig det siste året - i fjor kunne hun og forloveden Jørgen Nilsen vise frem sin drømmebolig på idylliske Malmøya i Oslo.

DRØMMEHJEMMET: Helene Olafsen og Jørgen Nilsen kjøpte drømmeboligen på Malmøya i fjor. Nå viser de frem huset i YouTube-serien «Klarna stikker innom». Video: Klarna Vis mer

Skavlan håvet inn

Det er imidlertid ikke bare Stian Blipp og Helene Olafsen som tjener godt på å være programledere. Det gjør også talkshow-vert Fredrik Skavlan (54).

Han har hatt et svært godt fjorår, da inntekten hans har doblet seg fra tidligere år. De siste årene har nemlig programlederen hatt en stabil inntekt på godt over 10 millioner kroner. For fjoråret er han derimot oppført med en inntekt på nesten 21 millioner kroner.

Programleder Anne Lindmo (50) lider heller ingen nød med et inntektshopp på 1,6 millioner kroner fra 2018. I fjor var hun nemlig oppført med en inntekt på 2 521 167, mens i 2018 lå hun på 865 251 kroner.

LES OGSÅ: Inntekten stupte

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer