Fra Mick Jaggers kjæreste til hjemløs narkoman

Søndag står Marianne Faithfull på scenen på Rockefeller.

HARDE TIDER: Marianne Faithfulls liv har vært preget av narkotikaavhengighet, og en stund bodde hun hjemløs på gata. Foto: Stella Pictures
HARDE TIDER: Marianne Faithfulls liv har vært preget av narkotikaavhengighet, og en stund bodde hun hjemløs på gata. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Rockerlegenden Marianne Faithfull (63) blir ofte omtalt som verdens mest kjente groupie, et stempel som viser at hun har klart det de fleste groupier aldri har fått til - hun har hatt sin egen karriere i musikkbransjen i nesten 40 år, skriver Dagbladet.

- Jeg har bare hatt ett forhold til en kjent musiker. Det var Mick Jagger. De andre var bare venner. Jeg antar de inspirerte meg i begynnelsen av karrieren min, men jeg har ikke noe kontakt med dem nå, sier Faithfull til Dagbladet.

Store deler av Faithfulls liv har vært preget av narkotikaavhengighet, og en stund bodde hun hjemløs på gata. Likevel holdt hun hele tiden musikkinteressen ved like. I 1979 ga hun ut den kritikerroste «Broken English» - tilsammen har hun gitt ut 23 plater.

- Harde tider styrker mennesker. Det har virkelig tatt styrke å kjempe seg igjennom så mye personlig smerte, og likevel kunne jobbe og i det hele tatt være i live. Jeg er klar over hvor heldig jeg er som har dette som levebrød, sier Marianne.

Søndag holder Marianne Faithfull konsert på Rockefeller i Oslo.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Kaller Kate en stil-tyv