NORMALT LIV: Catharina blir i dag møtt med positivitet og forståelse fra folk hun møter. Foto: TV 2
NORMALT LIV: Catharina blir i dag møtt med positivitet og forståelse fra folk hun møter. Foto: TV 2Vis mer

Fra massehets til normalliv

Catharina ble stemplet som riksbitch på TV, men nå kan hun leve normalt.

SEHER.NO: Catharina H. Pedersen (27) ble fremstilt som både sytete og upopulær på TV da hun var med i årets runde av "Farmen" på TV2.

Det ble mye negativ publisitet rundt hennes person, men fire måneder etter "Farmen"-finalen, begynner Catharinas hverdag å bli normal igjen.

Til TV2Underholdning forteller hun hvordan det var å gå fra å bli hetset i diverse diskusjoner og nettprater, til at folk nå møter henne med positivitet og forståelse.

- Det er bare positive tilbakemeldinger jeg får, det har faktisk aldri vært noe negativt. Det negative var bare på Facebook. Ingen medier har skrevet noe dårlig om meg. Derfor har jeg tatt det hele med knusende ro. De jeg har møtt som ikke likte meg på «Farmen» er jeg ganske sikker på har ombestemt seg etter at vi har pratet sammen, forteller hun.

Pedersen mente selv under innspillingen av "Farmen" at TV2 hadde bestemt seg for å stille henne i et dårlig lys og at hun rett og slett følte seg mobbet av tv-kanalen. I ettertid har hun derimot hatt mange gode opplevelser rundt programmet.

- Det hele roet seg faktisk de første to ukene etter programmet. Men det går fortsatt ikke en dag uten at folk kommer bort til meg på gaten, enten jeg er i Oslo, Moss eller noe annet sted. De fleste spør bare: «Er det virkelig deg?». Så blir de overivrige, sier 27-åringen.

Har du et kjendistips? Send det til seher@seher.no

LES OGSÅ: Ja, vi er på flørter'n!