Fra kjekkas til rusmisbruker på tre år

I 2011 herjet Shia LaBeouf kinolistene med «Transformers». Nå må han selv kjøpe billett for å se de populære robotene, og kjemper for å holde kroppen fri for alkohol og narkotika.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Mark Wahlberg (43) og 19 år gamle Nicola Peltz gjør for tiden stor suksess på kino med robotfilmen  «Transformers: Age of Extinction».

Mark la på seg mange kilo musker før rollen, og har blitt hyllet som en mer karismatisk hovedrolleinnehaver enn den forrige, Shia LaBeouf (28).

LaBeouf så ganske så flott ut da han spilte i «Transformers», men har den siste tiden forfalt kraftig.

Forfallet skyldes ifølge flere amerikanske medier blant annet problemer med et stort forbruk av alkohol og narkotiske stoffer.

DENGANG DA: Shia LaBeouf og Rosie Huntington-Whiteley sammen på settet til til filmen «Transformers: Dark Of The Moon» i 2011.
DENGANG DA: Shia LaBeouf og Rosie Huntington-Whiteley sammen på settet til til filmen «Transformers: Dark Of The Moon» i 2011. Vis mer

Tidlig i juli ble han arrestert etter det som ble beskrevet som «svært forstyrrende oppførsel» på utestedet Studio 45. Han har også vært innlagt på behandlingssentre for rusmisbrukere og gått på flere møter for Anonyme Alkoholikere.

- Han hadde en så ekstrem oppførsel at det virket som han spilte en rolle. Jeg tror ikke det var dop eller alkohol, det var for drøyt. Hvis vi ikke hadde visst hvem han var, så hadde vi trodd han var en boms, sa en kilde til nettsiden Radaronline.

NÅ: Rosie Huntington-Whiteley er mest opptatt av trening.  Foto: Stella Pictures
NÅ: Rosie Huntington-Whiteley er mest opptatt av trening. Foto: Stella Pictures Vis mer

Sent i juni meldte politiet at han røyket inne på utestedet han ble arrestert på, og nektet å slutte. 

To vitner fortalte at de så LaBeouf i en opprevet skjorte mens han jaget en mann nedover gaten. Dette skal ha vært da han var på vei til utestedet.

De sa også at skuespilleren så ut som en hjemløs person, skriver nettsiden TMZ.

Victorias Secret-engelen Rosie Huntington-Whiteley (27)  har heller ikke landet noen store roller etter «Transformers». Til Vogue fortalte hun at livet hennes handler om trening.

- Det er trening som gjelder nå. Jeg er besatt av yoga og lærer meg å surfe. Jeg liker å gå på fjellturer med venninner, også.

Rosies «Transformers»-trone er nå tatt over av Nicola Peltz (19).

SKJØNNHET: Nicola Peltz gjør suksess på den røde løperen.  Foto: Stella Pictures
SKJØNNHET: Nicola Peltz gjør suksess på den røde løperen. Foto: Stella Pictures Vis mer

Men foreløpig er det kanskje på den røde løperen Nicola har gjort seg aller mest bemerket.

De siste månedene har hun gang på gang tatt pusten fra moteelskere i diverse lekre antrekk mens hun har promotert «Transformers»-filmen, og The Hollywood Reporter har erklært henne som en «stigende stil-stjerne».

LES MER: Sultet av seg musklene

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer