Fra isdans til pardans

Kunstløp-stjernen Michelle Kwan giftet seg i helgen.

GIFTET SEG: Den tidligere kunstløpstjernen Michelle Kwan giftet seg med løytnant Clay Pell lørdag. Paret var så ivrige at de kysset hverandre før bryllupsseremonien var over.  Foto: FameFlynet
GIFTET SEG: Den tidligere kunstløpstjernen Michelle Kwan giftet seg med løytnant Clay Pell lørdag. Paret var så ivrige at de kysset hverandre før bryllupsseremonien var over. Foto: FameFlynet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Den tidligere kunstløperen Michelle Kwan (32) har en rekke gjeve VM- og OL-medaljer bak seg, og i helgen fikk hun også gull på fingeren.

Lørdag giftet hun seg med kjæresten Clay Pell (31), som jobber med nasjonal sikkerhet i Det hvite hus. Bryllupet fant sted i Providence, i delstaten Rhode Island. Det melder People.

Pell er løytnant i USAs kystvakt og var kledd i full uniform til seremonien. Kwan var iført en elbenbensfarget kjole fra designer Vera Wang.

Foran 240 familiemedlemmer og venner, deriblant flere olympiske mestere, gav paret hverandre sine personlige bryllupsløfter. De ble så revet med av det romantiske øyeblikket at de kysset spontant - før presten hadde erklært dem for rette ektefolk.

LES OGSÅ: Nå har hun fjernet forlovelsesringen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer