Fra Ironman til strekmann

T-skjorter med Ozzys tegning skal støtte kreftsaken.

LYKKELIG: - Under den harde overflaten gjemmer det seg et hjerte av gull, forteller Ozzys kone, Sharon Osbourne. Foto: AP/Scanpix
LYKKELIG: - Under den harde overflaten gjemmer det seg et hjerte av gull, forteller Ozzys kone, Sharon Osbourne. Foto: AP/Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Ozzy Osbourne (57) har virkelig erobret verden; han var en pioner på rockescenen, reality-stjerne i den Emmy-vinnende tv-serien ”The Osbournes”, og ikke minst vært gjest i Det hvite hus.

Nå har ”Gudfaren av heavy metal” blitt den 22. rockeren som designer Hard Rock Cafés populære Signature Series-t-skjorter.

SE VIDEO HER!!

Fra før har store stjerner som Elton John, Eric Clapton og Bruce Springsteen designet t-skjortene, som alltid får inn millioner dollar til veldedige formål.

Ozzy har i samråd med kona, Sharon Osbourne (53), bestemt at inntektene fra dette salget vil gå til Sharon Osbourne Colon Cancer Program, et fond Sharon startet etter å ha blitt rammet av tykktarmkreft i 2002.

Ozzys t-skjorter har en håndmalt strekmann på seg, og både signerte og usignerte versjoner av plagget vil bli solgt på nettsidene: www.hardrock.com

I slutten av sommeren vil du også kunne kjøpe t-skjorta på Rock Shops i USA, Europa og Canada.

På nettsidene deres har du også sjansen til å vinne en av t-skjortene!

- Mange kjenner Ozzy som en villstyring av en rocker, men under den harde overflaten gjemmer det seg et hjerte av gull, smilte Sharon under pressekonferansen fredag.

- Vi er begge overlykkelige over at vi nå kan samle inn mer penger til fondet!

PS. I desember 2005 åpnet Hard Rock Café Oslo. Trolig vil t-skjortene også bli solgt her. Adressen er Karl Johans gate 45.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer