LYKKELIG: - Under den harde overflaten gjemmer det seg et hjerte av gull, forteller Ozzys kone, Sharon Osbourne. Foto: AP/Scanpix
LYKKELIG: - Under den harde overflaten gjemmer det seg et hjerte av gull, forteller Ozzys kone, Sharon Osbourne. Foto: AP/ScanpixVis mer

Fra Ironman til strekmann

T-skjorter med Ozzys tegning skal støtte kreftsaken.

Ozzy Osbourne (57) har virkelig erobret verden; han var en pioner på rockescenen, reality-stjerne i den Emmy-vinnende tv-serien ”The Osbournes”, og ikke minst vært gjest i Det hvite hus.

Nå har ”Gudfaren av heavy metal” blitt den 22. rockeren som designer Hard Rock Cafés populære Signature Series-t-skjorter.

SE VIDEO HER!!

Fra før har store stjerner som Elton John, Eric Clapton og Bruce Springsteen designet t-skjortene, som alltid får inn millioner dollar til veldedige formål.

Ozzy har i samråd med kona, Sharon Osbourne (53), bestemt at inntektene fra dette salget vil gå til Sharon Osbourne Colon Cancer Program, et fond Sharon startet etter å ha blitt rammet av tykktarmkreft i 2002.

Ozzys t-skjorter har en håndmalt strekmann på seg, og både signerte og usignerte versjoner av plagget vil bli solgt på nettsidene: www.hardrock.com

I slutten av sommeren vil du også kunne kjøpe t-skjorta på Rock Shops i USA, Europa og Canada.

På nettsidene deres har du også sjansen til å vinne en av t-skjortene!

- Mange kjenner Ozzy som en villstyring av en rocker, men under den harde overflaten gjemmer det seg et hjerte av gull, smilte Sharon under pressekonferansen fredag.

- Vi er begge overlykkelige over at vi nå kan samle inn mer penger til fondet!

PS. I desember 2005 åpnet Hard Rock Café Oslo. Trolig vil t-skjortene også bli solgt her. Adressen er Karl Johans gate 45.