Fra hjertetrøbbel til «Mesternes Mester»

Tidligere fotballstjerne Roar Strand er blant de utvalgte til NRK-suksessen. Her er hele deltagerlisten.

TV-KLAR: - Jeg har fulgt med programmet lenge, og det virker som at alle deltagerne har det veldig hyggelig og får gode relasjoner seg imellom, sier «Mestenes Mester»-klare Roar Strand. Foto: Scanpix
TV-KLAR: - Jeg har fulgt med programmet lenge, og det virker som at alle deltagerne har det veldig hyggelig og får gode relasjoner seg imellom, sier «Mestenes Mester»-klare Roar Strand. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Rosenborg-legenden Roar Strand (41) la opp som profesjonell fotballspiller i fjor vinter. Nå blir han en av deltagerne i NRK-programmet «Mesternes Mester», skriver VG.

- Jeg har fulgt med programmet lenge, og det virker som at alle deltagerne har det veldig hyggelig og får gode relasjoner seg imellom. I tillegg, så er det et konkurranseaspekt som jeg ser på som en stor utfordring, sier Strand til avisen.

Sammen med blant andre den tidligere alpinstjernen Astrid Lødemel (39), eks-langrennsstjerne Trude Dybendahl (45) og golfprofil Henrik Bjørnstad (32) er altså Strand en av dem som skal forsøke å ta seg helt til topps i programmet.

I november i fjor ble det kjent at den 41 år gamle eks-fotballspilleren hadde blitt hjerteoperert på St. Olavs Hospital i Trondheim. En innsnevring i blodårene førte til at han ble innlagt i all hast. I dag er han helt frisk, og ifølge VG ikke redd for tilbakefall.

- Jeg må bare tørre å gi alt i alle konkurranser. Hadde det vært fare for at jeg fikk nye problemer med hjertet hadde jeg heller aldri takket ja til å være med, forteller han til avisen.

Akkurat som de tre siste årene, er det Dag Erik Pedersen som leder «Mesternes Mester» også i år. Innspillingen starter i Ungarn i september.


Her er listen over årets deltagere:

- Roar Strand (41), tidligere fotballspiller
- Astrid Lødemel (39), alpint
- Trude Dybendahl (45), langrenn
- Linda Andersen (42), seiling
- Linda Grubben (31), skiskyting
- Bente Nordby (37), fotball
- Sune Wentzel (40), frisbee
- Thomas hansvoll (37), boksing
- Henrik Bjørnstad (32), golf


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Hun blødde som en gris fra hodet  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer