Chris Pratt:

Fra hjemløs til Hollywood-hunk

Skuespilleren har vært både hjemløs og stripper.

HUNK: Chris Pratt (39) regnes som en av filmbyens hotteste skuespillere, men for bare ti år siden bodde han på stranden. Foto: NTB Scanpix
HUNK: Chris Pratt (39) regnes som en av filmbyens hotteste skuespillere, men for bare ti år siden bodde han på stranden. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Hollywood-stjernen Chris Pratt (39) jubler av lykke om dagen, etter at det tidlig forrige uke ble kjent at han hadde forlovet seg med kjæresten Katherine Schwarzenegger (29).

Han ble først kjent som den elskverdige Andy Dwyer i tv-serien «Parks and Recreation», og er nå en av filmbyens hotteste skuespillere, med egen stjerne på Hollywood Walk of Fame, og stor suksess i filmer som «Jurassic World» og «Guardians of the Galaxy».

Chris vokste opp i Lake Stevens, Washington med foreldrene. Moren, Kathleen Louise Pratt, er norsk-amerikaner, og jobbet i en matbutikk. Faren hans, Daniel Clifton Pratt, som døde i 2014, jobbet som gullgraver og senere innen bygg og anlegg.

Men som for så mange andre i underholdningsbransjen, startet karrieren ganske trått.

For noen år siden åpnet nemlig Chris opp om sin litt uvanlige periode før han slo gjennom som skuespiller. Han har nemlig sett seg nødt til å bo i sin egen bil på Maui, Hawaii, fordi han ikke tjente nok i jobben som stripper.

Strippet som 18-åring

«Jurassic World»-stjernen studerte skuespill på et lokalt college i et halvt semester, men droppet ut da han fant noe han trodde kom til å betale godt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer