Fra hitman til hitliste

Jamie-Lynn Sigler kan mer enn å spille den sexy datteren til mafiabossen Tony Soprano. Her er 10 ting du ikke visste om den populære skuespilleren:

TV-FAMILIEN: Jamie-Lynn (t.h) med TV-foreldrene Tony Soprano (James Gandolfini) og Carmela Soprano (Edie Falco). Foto: AP
TV-FAMILIEN: Jamie-Lynn (t.h) med TV-foreldrene Tony Soprano (James Gandolfini) og Carmela Soprano (Edie Falco). Foto: AP Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
1: I 2001 ga hun ut cd-en "Here to Heaven". Singelen "Cry Baby" ble lansert på musikk-kanalen MTV, men ble ingen stor suksess...2: Jamie-Lynn har også vært med i musikkvideoen til Mariah Careys sang "Through the rain".3: I den første tiden av "Sopranos" slet hun med spiseforstyrrelser. Sigler er nå talskvinne for National Eating Disorders Association i USA.4. Under innspillingen av filmen "Campfire Stories" i 1999 ble hun rammet av sykdommen Borreliose, som førte til at hun ble midlertidig lam fra livet og ned!5. I 2002 ga hun ut boka "Wise Girl: What I've Learned About Life, Love, and Loss"6. Jamie-Lynns foreldre er ikke italienske, som man kanskje skulle tro: Moren Consuela Lopez er en cubansk innvandrer, mens faren Steve Sigler, stammer fra Hellas og Romania.7. Hun har spilt i Broadway-musikalen "Beauty and the Beast" i fem måneder, og søkte kun på rollen i "Sopranos" fordi hun trodde det var en musikal.8. I 2002-kampen sang hun både den amerikanske og kanadiske nasjonalsangen før ishockeykampen mellom New York Islanders og Toronto Maple Leafs.9. 70-talls artisten Carly Simon sang i bryllupet da hun i 2003 giftet seg med sin agent A. J.  DiScala. Men lykken varte bare i to år, før paret skilte seg i 2005.10. Ble tatt opp på psykologiutdanningen ved New York University i 1999, men sluttet på grunn av Sopranos-suksessen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer