Fra hitman til hitliste

Jamie-Lynn Sigler kan mer enn å spille den sexy datteren til mafiabossen Tony Soprano. Her er 10 ting du ikke visste om den populære skuespilleren:

TV-FAMILIEN: Jamie-Lynn (t.h) med TV-foreldrene Tony Soprano (James Gandolfini) og Carmela Soprano (Edie Falco). Foto: AP
TV-FAMILIEN: Jamie-Lynn (t.h) med TV-foreldrene Tony Soprano (James Gandolfini) og Carmela Soprano (Edie Falco). Foto: AP Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

1: I 2001 ga hun ut cd-en "Here to Heaven". Singelen "Cry Baby" ble lansert på musikk-kanalen MTV, men ble ingen stor suksess...

2: Jamie-Lynn har også vært med i musikkvideoen til Mariah Careys sang "Through the rain".

3: I den første tiden av "Sopranos" slet hun med spiseforstyrrelser. Sigler er nå talskvinne for National Eating Disorders Association i USA.

4. Under innspillingen av filmen "Campfire Stories" i 1999 ble hun rammet av sykdommen Borreliose, som førte til at hun ble midlertidig lam fra livet og ned!

5. I 2002 ga hun ut boka "Wise Girl: What I've Learned About Life, Love, and Loss"

6. Jamie-Lynns foreldre er ikke italienske, som man kanskje skulle tro: Moren Consuela Lopez er en cubansk innvandrer, mens faren Steve Sigler, stammer fra Hellas og Romania.

7. Hun har spilt i Broadway-musikalen "Beauty and the Beast" i fem måneder, og søkte kun på rollen i "Sopranos" fordi hun trodde det var en musikal.

8. I 2002-kampen sang hun både den amerikanske og kanadiske nasjonalsangen før ishockeykampen mellom New York Islanders og Toronto Maple Leafs.

9. 70-talls artisten Carly Simon sang i bryllupet da hun i 2003 giftet seg med sin agent A. J.  DiScala. Men lykken varte bare i to år, før paret skilte seg i 2005.

10. Ble tatt opp på psykologiutdanningen ved New York University i 1999, men sluttet på grunn av Sopranos-suksessen.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer