- EN DRØM: Kristine har vært flere ganger på besøk i det sagnomsuste Playboy-huset, tok nylig testbilder for det amerikanske hovedbladet. Dermed kan hun bli den tredje norske kvinnen som havner på en Playboy-forside i USA. Foto: PRIVAT
- EN DRØM: Kristine har vært flere ganger på besøk i det sagnomsuste Playboy-huset, tok nylig testbilder for det amerikanske hovedbladet. Dermed kan hun bli den tredje norske kvinnen som havner på en Playboy-forside i USA. Foto: PRIVATVis mer

Fra Haugesund til Playboy

- Det var en drøm som ble til virkelighet, sier Kristine Sjulstok.

SEHER.NO: - Da jeg skjønte at Playboy ville trykke bildene mine, ble jeg mer enn ekstatisk, sier Kristine Sjulstok til Seher.no.

24-åringen - som flyttet fra Haugesund til Seattle da hun kun var ni måneder gammel - har fått mye oppmerksomhet etter at hun nylig havnet på forsiden av bladet "Playboy's Voluptuous Vixens" , som er viet jenter uten silikoninnlegg i brystene.

- Jeg har ikke noe problemer med hva andre modeller gjør med kroppen sin, så lenge det får dem til å føle seg bedre. Men selv har jeg ingen planer om kirurgi, sier Kristine.

Selv har hun mer tro på hard trening og et sunt kosthold for å holde på modellkroppen.

- Jeg har drevet med turn og spilt fotball. På skolen spilte jeg også på volleyball-laget og løp langdistanse. Nå trener jeg utholdenhet og styrke fem-seks ganger i uken, sier hun til Seher.no.

Og de naturlige kroppsmålene 86-66-78 har slått kraftig an blant amerikanerne. I mars drar Kristine på besøk til det sagnomsuste Playboy-huset for fjerde gang.

Siden debuten i desember 2008 har det blitt enda en bildeserie i "Vixens", og undertøysbilder i bladet "Playboy Lingerie". Nylig tok Kristine også testbilder for hovedutgaven av Playboy.

Dermed kan hun bli Norges tredje Playmate - etter Lillian Müller og Liv Lindeland.

- Det ville være en stor ære. De er utrolig vakre, sier Kristine.

Kristine - som er niesen til Mess-TV profilen Bjørn Sjulstok - har fortsatt tett kontakt med familien i Norge og snakker og skriver norsk flytende.

Men til tross for at hun har fått tusenvis av beundrere etter Playboy-oppslagene har hun ikke funnet kjærligheten hverken i USA eller Norge.

- Jeg er singel, ja. Jeg ser ikke etter en spesiell type mann, men det er viktig at han er selvsikker, liker å le og har pene tenner, sier hun til Seher.no.

Har du et kjendistips? Send det til seher@seher.no! Eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Aniston sier nei til Hef