EKSTREM FORVANDLING: Toni Collette har blitt rene filmskjønnheten. Her på et bilde fra 1999 og fra mandagens premiere på "The United States of Tara".
EKSTREM FORVANDLING: Toni Collette har blitt rene filmskjønnheten. Her på et bilde fra 1999 og fra mandagens premiere på "The United States of Tara". Vis mer

Fra grå mus til sexbombe

Se Toni Collettes enorme forvandling!

SEHER.NO: Stjerneskuespiller Toni Collette (36) har kanskje gått gjennom en av Hollywoods største forvandlinger de siste årene.

Siden gjennombruddet med den australske suksessfilmen "Muriel's Wedding" i 1994, har Collette gått fra å være en relativt grå og kjedelig mus til å bli en supersexy filmskjønnhet.

Og det er ikke uten grunn at den Oscar og Golden Globe-nominerte skuespillerinnen har forandret seg.
Etter suksessen med "Muriel's Wedding", en film hvor hun måtte legge på seg hele 18 kilo på kun 7 uker, gikk turen raskt til Hollywood, hvor hun fikk sitt store internasjonale gjennombrudd som bekymret mor i den prisbelønte filmen "Den sjette sansen" med Bruce Willis.

Deretter tok Collettes karriere helt av, noe som også medførte en endring av livsstil og image. Håret ble lengre, kroppen smalere og tennene hvitere.

Likevel har skuespillerinnen alltid vært fast bestemt på å ikke la seg påvirke av Hollywoods farlige kvinneideal, og har derfor opprettholdt sin kvinnelige kropp og naturlige look.

Etter flere filmer og kritikerroste roller på Broadway fikk Collette en av hovedrollene i komedien "Little Miss Sunshine" (2006), som hun senere ble Golden Globe-nominert for.

Skuespillerinnen var egentlig tiltenkt hovedrollen i "Bridget Jones Dagbok" og var nær ved å få rollen som Roxie Hart i "Chicago", men ble den gang avslått fordi hun var for lite kjent.

Men nå kan 36-åringen formerlig velte seg i tilbud.

Mandag denne uken var det premiere på Steven Speilbergs nye serie - "The United States of Tara", der Collette spiller en mor med en identitetsforstyrrelse.

Og det var en strålende vakker Collette som entret den røde løperen sammen med resten av skuespillerensemblet.

Selv om hun nå er en av filmbyens hotteste stjerner, har skuespillerinnen tidligere innrømmet at hun ikke vet om hun vil holde på med film for alltid.

- Jeg vet ikke om jeg vil gjøre det for alltid. Når det blir litt for mye pleier jeg bare å tusle langs strendene i Sydney og roe meg ned igjen. Du tar surfebrettet ditt, leker litt i bølgene og føler deg lykkelig for å være i live. Det er det som virkelig teller, har Collette tidligere uttalt.

Superstjernen er bosatt i Sydney med musikerektemannen Dave Galafassi. Sammen fikk de datteren Sage Florence for ett år siden.

Har du et kjendistips? tips oss på Seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Går de aldri lei?