FIKK ROLLE I «SHERLOCK HOMES 2»: Noomi Rapace spiller en fransk sigøyner i oppfølgeren. Hennes medskuespillere er superstjernene Robert Downey Jr. og Jude Law - ikke så verst for en jente fra den svenske landsbygda. Foto: PLANET PHOTOS
FIKK ROLLE I «SHERLOCK HOMES 2»: Noomi Rapace spiller en fransk sigøyner i oppfølgeren. Hennes medskuespillere er superstjernene Robert Downey Jr. og Jude Law - ikke så verst for en jente fra den svenske landsbygda. Foto: PLANET PHOTOS Vis mer

Fra gother til sigøyner

Den svenske filmstjernen er ikke til å kjenne igjen...

Publisert
SEHER.NO: Noomi Rapace har blitt en internasjonal stjerne gjennom sin rolle som Lisbeth Salander i de tre filmene basert på Stieg Larssons «Millennium»-bøker.

Nå er den svenske stjernen aktuell i oppfølgeren til «Sherlock Holmes». Motspillerne hennes er ingen mindre enn Hollywood-kjekkasene Robert Downey Jr. og Jude Law.

Rapace spiller en fransk sigøyner i filmen - på tross av at hun er kledd som en soldat på dette bildet - som blir regissert av Madonnas ekskjæreste Guy Ritchie.

- I scenen med deres nye kollega Noomi, så der de vanligvis så elegante herremennene svært skitne ut, skriver TheSun.


Filmen spilles inn i London, og i skogene ved Farnham i Surrey.

«Mad Men»-stjernen Jared Harris og Stephen Fry, er i likhet med Noomi, nye ansikt i denne høyt etterlengtede oppfølgeren.
 

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Ekteskapet ble destruktivt

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer