KAN SNART TITULERE SEG SOM HAGEDESIGNER: I disse dager tar Helene Rask gartnereksamen. Foto: Anders Myhren, Seher.no
KAN SNART TITULERE SEG SOM HAGEDESIGNER: I disse dager tar Helene Rask gartnereksamen. Foto: Anders Myhren, Seher.no Vis mer

Fra glamourmodell til gartner

Nå vil den tidligere glamourmodellen finne tilbake til sine røtter...

SEHER.NO:  Den tidligere glamourmodellen Helene Rask (30) har i flere år vært en kjent lettkleddmodell i Norge, men den siste tiden har hun holdt seg mer borte fra rampelyset - for blant annet å dyrke plantekunnskapene sine.

- Jeg er oppvokst på en gård med økologisk drift, og nå har jeg funnet tilbake til røttene mine. Det er balsam for sjelen å jobbe med planter, og jeg føler at det er veldig meg, sier til tidligere modellen, som drev byrået Rask Models, til bladet Kamille.

I disse dager tar hun gartnereksamen, og kan snart titulere seg hagedesigner. Men i utgangspunktet vil hun helst drive med planter på hobbybasis.

- Gartnerutdanningen er en frigjøringsprosess for meg. Jeg trengte noe jordnært etter ti år med overfladiske ting.


Rask har mange jern i ilden. Den toårige gartnerutdanningen har hun tatt på kveldstid ved siden av full jobb i et treningsstudio - i tillegg til å ta instruktørkurs ved idrettshøyskolen for å bli personlig trener.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901. 
 
LES OGSÅ: - Vet ikke om jeg skal le eller gråte