Victoria Silvstedt

Fra glamourmodell til aksjemekler

- Trading er mer spennende enn modellering.

MODELL: Victoria Silvstedt gjorde det stort som Playboy-modell i sine yngre dager. Foto: Gigi Iorio/Splash News/NTB
MODELL: Victoria Silvstedt gjorde det stort som Playboy-modell i sine yngre dager. Foto: Gigi Iorio/Splash News/NTB Vis mer
Publisert

For de fleste dukker nok ord som «glamourmodell», «playboy» og «skandale» opp når man tenker på svenske Victoria Silvstedt (47). Nå har hun imidlertid gått en helt annen retning, og det er kanskje få som vet at Silvstedt tjener til livets opphold ved å være aksjemekler.

Men 47-åringen har gjennom åra opparbeidet seg langt flere titler enn glamourmodell og aksjemekler. Derfor har Se og Hør tatt et dypdykk for å finne ut mer om denne vakre svensken.

Idrettsskade

Silvstedt vokste opp i en liten bygd nord i Sverige og drev aktivt med alpint fra hun var fem år gammel. Da hun var 16 år skadet hun imidlertid skuldra i en alvorlig ulykke under en konkurranse, noe som satte en stopper for idrettskarrieren. Det fortalte hun i et stort intervju med Monaco Life.

Faren, som hadde et håp om at hun skulle komme seg hele veien til OL, var skuffet, mens mora benyttet muligheten til å sende et bilde av dattera til en skjønnhetskonkurranse ved navn Miss Hawaiian Tropic.

Silvstedt endte som nummer to, men i bagasjen fikk hun også en kontrakt med det største modellbyrået i Stockholm, etter å ha blitt oppdaget av en speider som var til stede.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer