FRUER PÅ VIFT: Den nybakte mammaen Coleen Rooney dro på bar med venninner i Liverpool torsdag kveld - kun elleve dager etter at hun fødte sønnen Kai. Foto: All Over Press
FRUER PÅ VIFT: Den nybakte mammaen Coleen Rooney dro på bar med venninner i Liverpool torsdag kveld - kun elleve dager etter at hun fødte sønnen Kai. Foto: All Over PressVis mer

Fra fødestua til barfest

Den festglade kjendismammaen klarte ikke å holde seg lenge borte fra nattklubbene...

SEHER.NO: Coleen Rooney (23) - kona til fotballstjernen Wayne Rooney (24) - har måttet ligge lavt på festfronten etter at hun ble gravid med parets første barn.

Etter at sønnen Kai ble født i forrige uke, brukte hun derfor ikke lang tid på å besteme seg for å dra på byen i Liverpool med gode venninner.

Kun elleve dager etter at hennes lille gutt kom til verden, dro den rike fotballfruen på byen på konsert med artisten Beyoncé Knowles, etterfulgt av en tur til baren Circo, ifølge Daily Mail.

Med Wayne bortreist til Qatar med det engelske fotball-landslaget, ble det opp til Coleens foreldre å passe på det nyfødte barnet.

Men Coleen hadde tilsynelatende ikke noen problemer med å forlate sin elleve dager gamle baby for en kveld.

- Coleen og Wayne har en stor familie, som bare er glade for å hjelpe til, sier en venn av paret til Daily Mail.

Men jetsettlivet er ikke det eneste Coleen vil raskt tilbake til.

Fotballfruen har også leid inn en personlig trener, som skal få henne til å kvitte seg med fødselsvekten på kortest mulig tid.

- Jeg vet at hun har lyst til å starte med treningen umiddelbart, menjeg sa til henne at hun bare bør slappe av den første tiden og være sammen med sønnen sin. Huntrenger litt ro, men så fort januar starter, da skal vi sette innstøtet, sier Coleens trener Elise Lindsay til Daily Mail.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
LES OGSÅ: Slik skal hun miste babykiloene