Fra Emmy til bryllupsreise

«True Blood»-paret stråler av forelskelse...Se bildene!

STRÅLTE: Anna Paquin og Stephen Moyer giftet seg for litt over én uke siden, og klarte ikke skjule sin forelskelse under Emmy-utdelingen søndag kveld.  Foto: All Over Press
STRÅLTE: Anna Paquin og Stephen Moyer giftet seg for litt over én uke siden, og klarte ikke skjule sin forelskelse under Emmy-utdelingen søndag kveld. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Det er bare litt over én uke siden «True Blood»-paret Anna Paquin (28) og Stephen Moyer (40) kunne kalle seg mann og kone, etter at de ble smidd i Hymens lenker under en privat seremoni i Malibu, California.

Paret, som møttes på «True Blood»-settet og bekreftet deres forhold i fjor, var søndag kveld blant stjernene som strålte på den røde løperen under den ærverdige Emmy-utdelingen på Nokia Theatre i Hollywood.

Se stor bildespesial fra Emmy-festen her!

Og hverken Anna eller Stephen klarte å legge skjul på sin åpenlyse forelskelse og lykke, og klarte nesten ikke å holde hendene borte fra hverandre under showet, skriver People.

Stjernene, som også var blant prisutdelerne søndag kveld, prioriterte Emmy-show til fordel for bryllupsreise denne uken, men fortalte at de håper de vil få reist på en romantisk ferietur i den nærmeste fremtid.

- Forhåpentligvis får vi gjort det veldig snart, sa en strålende blid Paquin til journalistene på den røde løperen.

Paret snakket også villig om den private bryllupsseremonien, som endte i storslagen fest og nattbad.

- Det var en helt fantastisk dag. Det kunne ikke vært bedre, humret Moyer, som fortalte at det var storartet å få feire kjærligheten med «et par tusen venner og kjente».

«True Blood»-skuespillerne begynte også å le, da de fikk spørsmål om den mye omtalte Rolling Stone-forsiden de nylig stilte opp på.

- Mine bein dekker Alexander Skarsgårds biter. Hånden min dekker Stephens biter og Stephens hender dekker deler av mine biter. Det var visse ting som måtte dekkes, ellers måtte bladet blitt solgt i en helt annen type forretning, humret Anna.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Sexy og slankere enn noensinne