FØR OG ETTER: Skuespiller- og «Skal vi danse»-stjerne Anne Marie Ottersen får makeover av Jan Thomas i mandagens episode av «Happy Day».  Foto: TV 2
FØR OG ETTER: Skuespiller- og «Skal vi danse»-stjerne Anne Marie Ottersen får makeover av Jan Thomas i mandagens episode av «Happy Day». Foto: TV 2 Vis mer

Fra danseparketten til stylingstolen

Sjekk Anne Marie Ottersens sexy forvandling!

Publisert
SEHER.NO:  Lørdag var det skuespillerstjernen Anne Marie Ottersen (65) som måtte forlate parketten, etter nok en spennende sending av suksessprogrammet «Skal vi danse» på TV 2.

Den spreke 65-åringen endte opp i danseduell med komiker Stine Buer, og måtte tilslutt si takk for seg. Og til Seher.no kort tid etter exiten, fortalte Ottersen at hun synes det var helt greit å ryke ut, selv om hun gjerne skulle vært med lenger.

- Jeg føler meg helt ok. Dette er en del av gamet, og det er helt greit. I dag fikk vi den dårligste poengsummen, så sånn sett var det også rettferdig. Det har jeg ingen problemer med, sa Ottersen til Seher.no lørdag.

Selv om hun nå har danset seg av parketten, har ikke skuespillerstjernen forlatt tv-skjermen riktig enda. Mandag er hun nemlig gjest i kjendisstylist Jan Thomas Mørch Husbys (43) stylingprogram «Happy Day», hvor hun får en dramatisk og veldig sexy makeover.

I programmet forteller Anne Marie at det er særlig håret hun er misfornøyd med, og at hun håper kjendisstylisten kan hjelpe henne med å fikse det hun omtaler som «kråkereiret».

- Håret er helt umulig. Det er veldig tynt og pjuskete, sier en tydelig brydd Ottersen i programmet.

Og på spørsmål fra Jan Thomas om hvor forfengelig hun er, begynner hun å humre. 

- Jeg vet liksom ikke helt riktig. Det er derfor jeg er glad for å komme hit, smiler hun.
 
Se klippet nederst i saken!

Heldigvis har kjendisstylisten lagt saksen klar, og mens han steller håret hennes, prater de to om livet, trening og kjærestene sine.

- Jeg har jo en yngre kjæreste, og det har du også, og dere løper sammen, sier Jan Thomas til Anne Marie, som er gift med den ti år yngre skuespillerkollegaen Lasse Lindtner (55). 

- Ja, det har jeg og. Vi er heldige vi. Og ja, vi løper sammen. Jeg har alltid vært opptatt av å holde meg i form, og det har vært perioder i livet der jeg følte meg ganske råtten. Så traff jeg Lasse og tenkte at vi skulle begynne å løpe og gjøre noe positivt sammen. Og så tenkte jeg å møte alderen, for jeg var 40 år da jeg møtte Lasse, med et lite mottrekk. Så jeg sluttet å røyke og begynte å løpe, forteller Ottersen.

Og etter å ha vært i Jan Thomas' hender i bare noen timer, er det en helt ny, og langt røffere Anne Marie som møter sitt «nye jeg» i speilet med lekker sveis og lårkort kjole. 

- Wow, det håret er helt knasj bang bang! Det her var kjempegøy. Tusen takk skal du ha. Det er klart at håret, det tar jeg med meg hjem, humrer hun etter forvandlingen.

«Happy Day» sendes på TV 2 mandag til torsdag klokken 19.00. Finn ditt favorittprogram i Seher.nos TV-guide her.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - Vakre damer skal piskes


[obj:media:9086]Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer