Fra danseløve til Playboy

Livet etter sykkelpolitiet har vært blandet sukses for "Pacific Blue"-skuespillerne.

POPULÆRT POLITI: Vi kan i sommer glede oss over et gjensyn med gjengen fra Pacific Blue. F.v: Mario Lopez (Bobby Cruz), Jim Davidson (T.C Callaway), Paula Trickey (Cory Mc Namara), Shanna Moakler (Monica Harper) og Darlene Vogel (Chris Kelly). Foto: TV2
POPULÆRT POLITI: Vi kan i sommer glede oss over et gjensyn med gjengen fra Pacific Blue. F.v: Mario Lopez (Bobby Cruz), Jim Davidson (T.C Callaway), Paula Trickey (Cory Mc Namara), Shanna Moakler (Monica Harper) og Darlene Vogel (Chris Kelly). Foto: TV2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Sjekk hvordan "Pacific Blue"-stjernene ser ut nå i vår bildespesial nederst i artikkelen!

SEHER.NO: Suksesserien "Pacific Blue" gikk sin seiersgang verden rundt på 90-tallet og er fortsatt en populær gjenganger på TV 2 om sommeren.

Seher.no har tidligere skrevet om at TV2 valgte å sende "Pacific Blue" fire kvelder i uken hele sommeren etter at en voldsom aksjon på Facebook gjorde det klart at serien var den mest ønskede reprisen norske tv-seere ville ha på skjermene.

Etter at serien ble lagt ned har stjernene hatt variabel suksess, men det er ingen tvil om at de var populære som politifolk.

Fire av de fem hovedpersonene har nemlig fortsatt sine karrierer i forskjellige versjoner av krimserien "CSI: Crime Scene Investigation", mens sistemann pensjonerte politirollen og ikledde seg dansesko istedet. Vet du hvem?

Les hva stjernene gjør nå lenger ned i saken.

Informasjonsmedarbeider i TV2, Kari Austefjord, kan melde om svært gode seertall siden første episoden ble vist i 9. juni.

- Premiereepisoden hadde overraskende 104 000 seere, og det er svært bra for å være TV2 Zebra som er en såpass liten kanal, forteller hun fornøyd til seher.no.

Og siden det har tallene steget.

- 26. juni hadde vi et seertall på 116 000. "Pacific Blue" er en av de mest populære seriene på TV2 Zebra for tiden, sier hun.

Austefjord sier at de har fått mye positv respons fra fornøyde seere som melder sin glede over at det syklende politiet er tilbake.

Akkurat hvor lenge serien kommer til å gå er fortsatt usikkert, da TV2 foreløpig ikke har laget sendeplan utover uke 31.


- Hver sesong består av 22 episoder, bortsett fra den første, som har 35, så vi får se om vi får vist hele serien. Nå er det først sommerferien som gjelder, legger Austefjord til.

Men hvor er egentlig T.C Callaway og Monica Harper i dag? Hva har skjedd siden sesongslutten i år 2000?

Dette gjør "Pacific blue"-stjernene i dag:

Paula Trickey (42) alias Cory McNamara: Siden serien avsluttet i 2000 har ikke Paula Trickey hvilt mye. Hun har blant annet hatt flere gjesteopptredener i tv-serier som "Walker. Texas Ranger", "One Tree Hill" og flere av "CSI"-versjonene. Fra 2005 til 2007 hadde hun en større rolle i suksesserien "The O.C.". I 2009 er det premiere på "Blood Shot", en ny film Paula har en stor rolle i.

Paula er gift med Richard Thurber og de har ett barn sammen.

Jim Davidson (45) alias T.C Callaway: Siden Jim Davidson sluttet som syklende politi i "Pacific Blue" har vi hørt lite fra ham, i hvert fall her hjemme. Det er faktisk svært vanskelig å finne nye bilder av ham på nettet. Men helt borte er han ikke.

Han hadde flere gjesteopptredener i noen kjente serier som "Charmed" og "CSI: Miami", men hev seg deretter på såpeoperabølgen og hadde en liten rolle i "The Bold and the Beautiful"(Glamour, red.anm) samtidig som han spilte i hverdagsserien "Guiding Light". Heller ikke her har han lang fartstid og har kun medvirket i fem episoder siden 2001.

Shanna Moakler (33) alias Monica Harper: Shanna Moakler er modellen som begynte sin karriere ved å delta i en Miss Teen USA-konkurranse som 17-åring og hadde bare småroller i serier før hun fikk jobben som sexy Monica Harper i "Pacific Blue".

I ettertid har hun stilt opp naken i Playboy og har vært en hyppig gjest i utallige realityserier som seg selv, også da hun og hennes daværende rocker-ektemann Travis Barker eksponerte privatlivet sitt i realityserien "Meet the Barkers" fra 2005 til 2006. Men hun har også hatt tv-roller i filmer som "The Wedding Singer" der hun spilte flyvertinne, og fikk senere en rolle i "Big Mommas House 2".

Hun, som de andre nevnte, hadde også en rolle i "CSI: Las Vegas", i tillegg til at hun medvirket i en episode av populære "Entourage" i 2007.

Hittil har "Pacific Blue" vært hennes største suksess karrieremessig. Privat er hun skilt men fortsatt av-og på-kjæreste med eks-mannen Travis Barker - som hun også har to barn med. Den barmfagre blondinen har i tillegg vært sammen med kjendiser som sangeren Billy Idol, bokseren Oscar de la Hoya og skuespiller Dennis Quaid.

Darlene Vogel (45), alias Chris Kelly: Darlene startet også karrieren som modell, men begynte tidlig med skuespill. Hun var med i science fiction-filmen "Back to the Future II" i 1989, før hun begynte i "Pacific Blue".

I ettertid har hun medvirket i serier som "CSI: Miami", "CSI: Las Vegas" og "General Hospital". Nå er skuespilleren akkurat ferdig med innspillingen av en ny tv-serie ved navn "Relative Stranger".

Privat er Darlene gift med Mark Howard og hun fikk nylig sitt andre barn med ham, så det spørs om damen ikke er litt opptatt med å være mor for tiden.

Mario Lopez (34), alias Bobby Cruz: Mario Lopez er den kjekke spanjolen som for alvor ble kjent som A.C Slater i komiserien "Saved by the Bell" i 1989. Han er også den eneste av de fem hovedpersonene i "Pacific Blue" som IKKE har spilt noen rolle i "CSI". Derimot er han den som har vært mest i rampelyset i ettertid. Han viste seg blant annet som en svært kompetent danser i den amerikanske versjonen av "Skal vi danse?" i 2006 - hvor han havnet på andre plass.

Han har også fungert som vert for siste Miss Teen USA, og har stilt opp i flere reklamekampanjer som omhandler trening og kosthold. Mario har for det meste spilt kortvarige roller i utallige tv-serier og har blant annet vært kirurg i den kontroversielle serien "Nip/Tuck".

For tiden spiller han i tv-serien "Husband for Hire" som omhandler en latinamerikansk kvinne som risikerer å miste arven sin hvis hun ikke finner seg en latinmerikansk mann.

Mario Lopez har også blitt kjent for sitt turbulente kjærlighetsliv.

Rykter om utroskap har forfulgt den sjarmerende skuespilleren helt siden hans to uker lange (!) ekteskap med skuespiller Ali Landry tok slutt. Han hadde senere et samboerforhold med sin dansepartner i "Dancing with the Stars", Karina Smirnoff, men det tok ifølge en amerikanske medier også slutt på grunn av utroskap.

 Lopez er i tillegg en ivrig fan av boksing og er ofte å se på diverse boksekamper både i og utenfor landet.

"Pacific Blue" skal sendes på TV 2 Zebra hver mandag, tirsdag, onsdag og torsdag kl. 22.50 i hele sommer.

Se bilder av "Pacific Blue"-stjernene før og nå her:

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer